Ίσως να μην έχει υπάξει πιο έντονη φημολογία για βασιλική γέννα ποτέ ξανά στην ιστορία. Γιατί από τη στιγμή που ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσαν πως δεν θα ανακοινώσουν αμέσως την γέννηση τους παιδιού τους αλλά θα γιορτάσουν πρώτα το γεγονός ιδιωτικά, όλοι άρχισαν να θεωρούν ότι έχει ο 7ος στη σειρά διάδοχος για τον βρετανικό θρόνο έχει έρθει στον κόσμο και το Παλάτι το κρύβει από τον Τύπο.

Πάντως όλα δείχνουν ότι τελικά η Ελισάβετ τους το τράβηξε το αυτί, το πρωτόκολλο τηρήθηκε όπως πάντα, η γέννηση ανακοινώθηκε σχεδόν αμέσως και τοιχοκολλήθηκε έξω από Μπάκιγχαμ, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον έρχομο όλων των γαλαζοαίματων της Μεγάλης Βρετανίας. Και παρόλο που ο Τύπος θεωρούσε πως θα αργήσουμε να δούμε κάποια πρώτη φωτογραφία του μωρού, ο Χάρι και η Μέγκαν εμφανίστηκαν πριν λίγη ώρα στους διαδρόμους του κάστρου του Ουίνδσορ, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Μάλλον η άποψη της Ελισάβετ επικράτησε και αυτή τη φορά.

Οι πρώτες φωτογραφίες, λοιπόν, είναι γεγονός και σε αυτές βλέπουμε τον μικρούλη, ο οποίος γεννήθηκε πριν δύο μέρες 3,5 κιλά. Το όνομα του φυσικά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά ούτε και αν η βασίλισσα θα του δώσει τελικά τον τίτλο του πρίγκιπα, τον οποίο με βάση την σειρά διαδοχής δεν δικαιούται.

 

Η πρώτη κοντινή φωτογραφία του νέου βασιλικού μωρού είναι γεγονός.
Ο Χάρι, περιχαρής μπαμπάς, κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του.

 

Δες το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS