Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ δήλωσε πως ενθαρρύνει τον εξάχρονο γιο της Νόε, που έχει αποκτήσει με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, να ντύνεται όπως του αρέσει και να μην απολογείται σε κανέναν γι’ αυτό.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή «The Talk» μίλησε για τον γιο της, ο οποίος λατρεύει τα φοράει ό,τι του αρέσει στο σχολείο και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μόδα. Ο Νόε συχνά επιλέγει να φορέσει φορέματα προκαλώντας την κριτική και τα αρνητικά σχόλια των συμμαθητριών και συμμαθητών του. 

Συγκεκριμένα είπε: «προσπαθώ να του μάθω να αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μη δίνει σημασία σε ό,τι λέει ο καθένας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Κάποιες φορές επιλέγει φορέματα. Και πηγαίνει σ’ ένα πραγματικά φιλελεύθερο, χίπικο σχολείο, αλλά ακόμη κι εκεί, οι συμμαθήτριες/τές του, πιστεύουν ότι τα αγόρια δε φοράνε φορέματα, ή ότι τα αγόρια δε φορούν ροζ. Οπότε, προσπαθώ να του μάθω να αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μη δίνει σημασία σε ό,τι λέει ο καθένας» .

Την αντίληψη της Μέγκαν συμμερίζεται κι ο μπαμπάς του Νόε, ο ηθοποιός Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο οποίος σε σχετική ερώτηση έχει απαντήσει ότι ο Νόε μπορεί να φορά ότι θέλει και δεν κάνει κακό σε κανέναν.

Η Μέγκαν μοιράστηκε ένα διάλογο, που είχε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα. Ο Νόε είχε πάει άλλη μία φορά στο σχολείο με φόρεμα. Όταν επέστρεψε εκείνη τον ρώτησε, όπως πάντα, πώς ήταν η μέρα του κι αν είπαν τίποτα τα παιδιά στο σχολείο για τα ρούχα του. Εκείνος της απάντησε: «κάποια αγόρια γέλασαν αλλά δε με νοιάζει». 

Δείτε ένα βίντεο πάνω στο θέμα:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS