Εδώ και λίγο καιρό η φημολογία για το ποια θα είναι τα διάσημα ονόματα που σε λίγο καιρό θα πάρουν το αεροπλάνο για τις Φιλιππίνες, λέγοντας ναι στην πρόκληση των Νομάδων του ΑΝΤ1, κάνει τον γύρο του ίντερνετ. Λογικό. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κάποιο αντίστοιχο τηλεοπτικό παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά.

Ανάμεσα στα ονόματα, λοιπόν, που έχουν ακουστεί πολύ για το νέο ρεάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είναι κι αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, την οποία οι φήμες ήθελαν να έχει πει ήδη το ναι στην πρόταση του Γιάννη Λάτσιου, μόνο που τα πράγματα σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα δείχνουν να είναι διαφορετικά.

Ο ΑΝΤ1 όντως έχει κάνει πρόταση στην πρώην παρουσιάστρια του Alpha, που φέτος έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη και εκπομπή, όπως εκείνη δεν έχει πει το ναι έτσι απλά. Απ' ότι φαίνεται εκτός από τις οικονομικές απαιτήσεις που συνοδεύουν την υπογραφή της στο συμβόλαιο, η Σπυροπούλου έχει και μία ακόμα, αδιαπραγμάτευτη απαίτηση. Την δική της εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος της έχει εξηγήσει ότι δεν μπορεί να της υποσχεθεί κάτι τέτοιο πριν καλά-καλά πάει στο ρεάλιτι. Οπότε μάλλον η συνεργασία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, αφού η παρουσιάστρια είναι ανυποχώρητη. 

 

TAGS