Αυτές τις μέρες η Λήδα Φόστερ, κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα και του Άλεξ Φόστερ, επισκέφτηκε τη μητέρα της στην Ελλάδα και μαζί παρακολούθησαν μια παράσταση στο Circo Medrano στο Παλαιό Φάληρο. Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα γλυκό 17χρονο κορίτσι που έχει μεγαλώσει και αλλάξει εντυπωσιακά.

Η Μαγγίρα απέκτησε τη Λήδα με τον Αμερικανό μουσικό, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2003 έως και το 2011. Ωστόσο σήμερα το κορίτσι ζει με τον πατέρα της στην Αμερική, αν και επισκέπτεται αρκετά συχνά την Ελλάδα. Δικαιολογώντας την απόφασή της να αποχωριστεί την κόρη της σε παλαιότερη συνέντευξη, η Μαγγίρα έχει πει: «Η Λήδα είναι ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί είναι μισή Αμερικανίδα και μισή Ελληνίδα. Της έλειπε ο πατέρας της πολύ, κι από την άλλη, υπέστη αρκετό bullying στο σχολείο της».

Η ηθοποιός δεν έκρυψε, ωστόσο, τα δυσάρεστα συναισθήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν χρειάστηκε να αποχωριστεί την κόρη της: «Θα ήθελα να έφευγε στα 18, όχι στα 15. Με πονάει. Δεν είναι εύκολο. Είμαι μάνα. Όμως από την άλλη, την καταλαβαίνω. Δε θα μπορούσα να τη σταματήσω από το να ακολουθήσει το όνειρό της. Αν ήταν ευχαριστημένη εδώ από το σχολείο, δε θα έφευγε»

Δείτε την Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της στο Circo Medrano:

Η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα Φόστερ και τη Θεοδώρα Βουτσά στο Circo Medrano. NDP Photo.
Η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα Φόστερ και τη Δέσποινα Δημητρίου στο Circo Medrano. NDP Photo.

Δείτε φωτογραφίες της Λήδας Φόστερ από το λογαριασμό της στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Ματθίλδη Μαγγίρα, NDP Photo

 

TAGS