Μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Μαριάννας Λάτση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αυτή είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μικρή.

Η Έλενα Μακρή μέσα από το αρχείο της του Elenas Diary blog δημοσίευσε τη σπάνια φωτογραφία στο instagram, και σε αυτήν η Μαριάννα Λάτση είναι ένα μικρό κοριτσάκι που χαμογελά και βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού της οικογένειάς της στην Κηφισιά, μαζί με τον πατέρα της τον «Καπετάν Γιάννη». Και οι δυο χαμογελούν στο φωτογραφικό φακό.

 

Η σπάνια φωτογραφία

«Happy times: Ο Γιάννης Λάτσης στην Κηφισιά, στο σπίτι της οικογένειας που έχει συνδέσει το όνομα της με την ναυσιπλοΐα, την επιχειρηματική και την φιλανθρωπική δράση, μαζί με την κόρη του Μαριάννα Λάτση, σε τρυφερή ηλικία, στα 60’s» έγραψε η γνωστή εκδότρια και επιχειρηματίας κάτω από τη φωτογραφία ντοκουμέντο.

 

Δείτε την ανάρτηση της Ελενας Λυμπέρη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Στο θέατρο με ανανεωμένη διάθεση

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Μαριάννας Λάτση ήταν στο θέατρο Άλσος όπου παρακολούθησε την παράσταση του αγαπημένου της φίλου Τάκη Ζαχαράτου.

Η Μαριάννα Λάτση έχει κάνει λίγες εμφανίσεις στην πόλη αυτό το καλοκαίρι που το πέρασε όλο στο σκάφος της και το μεγαλύτερο μέρος ετοιμάζοντας το γάμο της κόρης της Εριέττας με τον με τον Βύρωνα Βασιλειάδη που έγινε στην Μύκονο.

Ντυμένη στα αγαπημένα της χρώματα, τα μαύρα τα λευκά και τα γαλάζια, η Μαριάννα Λάτση εμφανίστηκε με ένα σούπερ μίνι φόρεμα, από αυτά που πάνε μόνο σε πολύ λίγες γυναίκες σε γαλάζια και λευκά χρώματα και ένα ελαφρύ καλοκαιρινό μαντό με σχέδιο ένα μάτι. 

 

Πηγή: thetoc.gr

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

 

TAGS