Λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την παρέα της στην Πάρο.

Δε δίστασε μάλιστα να μοιραστεί για πρώτη φορά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο ίνσταγκραμ και φωτογραφίες της με μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

 Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Σήμερα” μίλησε πρόσφατα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας σε σχέση πάντα με την προσωπική της ζωή, η οποία δεν είναι γνωστή. 

«Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα» θα πει η δημοσιογράφος. 

«Μου έλειψε πολύ να πάω για καφέ στον ήλιο, μου έλειψε να πάω σε ένα εστιατόριο. Έχω φίλους από το δημοτικό, τους οποίους έβλεπα έξω στα πάρκα με ένα καφέ στο χέρι» συμπλήρωσε. 

«Οι γονείς μου, τα τελευταία δυο χρόνια, έχουν μετακομίσει στο Διακοφτό, οπότε έχω να τους δω από τις αρχές Μαρτίου. Πολύ δύσκολο και για εκείνους και για εμένα. Πήραμε όμως αυτή την απόφαση. Τώρα, μόλις σιγά σιγά ανοίξουν οι μετακινήσεις, θα πάω από απόσταση να τους δω. Άκουσα άπειρες φορές από τη μαμά Μαρία (Μαρία τη λένη κι αυτή όπως και τη γιαγιά μου) για τη μάσκα μου και τα γάντια μου» είπε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε τι είπε τότε: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS