Πριν από έναν χρόνο η Κρίσι Τέιγκεν βίωσε αυτό που κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να βιώσει στη ζωή του. Η σύζυγός του τραγουδοποιού Τζον Λέτζεντ έχασε το μωρό που κυοφορούσε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ζώντας έναν αληθινό εφιάλτη στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές εβδομάδες.

Τότε το μοντέλο και ηθοποιός είχε μοιραστεί τα νέα στο ίνσταγκραμ με μία σπαρακτική ανάρτηση που είχε συγκινήσει βαθιά τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Η Τέιγκεν είχε μιλήσει για την προσπάθεια της να σώσει το παιδί της, για την παραμονή της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, αλλά και για τις μεταγγίσεις αίματος που χρειάστηκε να λάβει στην προσπάθεια της να μη χάσει το μωρό της.

Τώρα, 12 μήνες μετά, η Τέιγκεν θυμάται την ημέρα που σημάδεψε τη ζωή της και κάνει μία νέα ανάρτηση για τον πόνο που έζησε όταν απέβαλε. 

Με μία σπαρακτική φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κλαίει στην αγκαλιά του Τζον Λέτζεντ η Τέιγκεν εξηγεί πόσο πονάει ακόμα για τον χαμό του γιου της.

«Στον γιο που παραλίγο να έχουμε. Ένα χρόνο πριν μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσα να φανταστώ για να μου δείξεις ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα, ακόμα κι αν δεν το ήθελα. Δεν κατάφερα να σε φροντίσω, αλλά ήρθες και με έκανες να αγαπήσω τον εαυτό μου και να φροντίσω τον εαυτό μου γιατί τα σώματά μας είναι πολύτιμα και η ζωή είναι ένα θαύμα. Μου είπαν ότι θα γίνει πιο εύκολο, αλλά ναι, αυτό δεν ξεκίνησε να συμβαίνει ακόμα. Η μαμά και ο μπαμπάς θα σε αγαπούν πάντα» έγραψε στη λεζάντα στο ίνσταγκραμ.

 

Δείτε την ανάρτηση της Κρίσι Τέιγκεν:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS