Όταν είσαι η Μαντόνα δεν σε απασχολούν τα ηλικιακά στερεότυπα. Ανεβάζεις, ακομπλεξάριστα, φωτογραφίες και βίντεο με τον κατά 35 χρόνια νεότερο σύντροφό σου, με τον οποίο δεν διστάζεις να δηλώσεις πολύ ερωτευμένη.

«Χαρούμενα γενέθλια, αγάπη μου» έγραψε λοιπόν η 63χρονη υπερστάρ σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, απευθυνόμενη στον σύντροφό της, Αλαμαλίκ Ουίλιαμς. «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Πώς να εξηγήσω αυτό που νιώθω;».

«Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Πώς να εξηγήσω αυτό που νιώθω;».

Ο 27χρονος χορευτής, γιος ενός βετεράνου του αμερικανικού στρατού και μιας νομικού, ανέκαθεν ονειρευόταν να «αλλάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη» σύμφωνα με στοιχεία της Daily Mail. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και έχει δύο αδέρφια. Ξεκίνησε την καριέρα του με την παραγωγή του Cirque du Soleil, «Michael Jackson: One» (2013) και άρχισε να συνεργάζεται με τη Μαντόνα από το 2015, όταν την ακολούθησε στην περιοδεία της «Rebel Heart».

Τι πιστεύουν για τη σχέση τους οι γονείς του, που είναι νεότεροι από τη Μαντόνα; Τουλάχιστον σε παλαιότερη συνέντευξή τους στη Mirror, έχουν δηλώσει απόλυτα κουλ. Ή όπως είπε ο πατέρας του: «Το ξέρουμε ότι έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας. Η Μαντόνα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερή μου. Αλλά έχω πει στον γιο μου ότι όταν και οι δύο είναι συναινούντες ενήλικες, η αγάπη δεν έχει ηλικία. Τον ρώτησα πώς νιώθει για αυτήν και εκείνος μού απάντησε πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει πιο ευτυχισμένος».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Μαντόνα με τον Αλαμαλίκ Ουίλιαμς:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS