Αυτή είναι η τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια που η Μεγάλη Βρετανία ζει το ίδιο σενάριο εθνικής βασιλοφροσύνης. Η Kate Middleton είναι ξανά έγκυος και στην Αγγλία τα βλέμματα είναι στραμμένα ήδη στον νέο πρίγκιπα ή τη νέα πριγκίπισσα που επρόκειτο να έρθει, με άλλα λόγια όλοι κοιτάζουν καλά-καλά την κοιλιά της Kate για να δουν τα σημάδια των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης.

Και η Δούκισσα του Κέμπριτζ εχθές το βράδυ τους έκανε το χατίρι με την πιο πρόσφατη, επίσημη εμφάνιση της στην δεξιώση που έλαβε χώρα στο Παλάτι του Κένσινγκτον για το Ίδρυμα Anna Freud National Centre for Children and Families. 

Η Middleton που έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι προτιμάει την στενή γραμμή στα φορέματα που επιλέγει φόρεσε για άλλη μία φορά ένα εφαρμοστό δαντελένιο φόρεμα σε παρόμοια λογική με τις τουαλέτες με τις οποίες την έχουμε συνηθίσει μόνο που αυτή τη φορά πρόσθεσε ένα διακριτικό, υφασμάτινο ζωνάκι στη μέση - μία λεπτομέρεια που τόνισε ακόμα περισσότερο την μικρή μέχρι στιγμής κοιλιά της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει επιβεβαιώσει το Παλάτι το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται να γεννηθεί τον Απρίλιο κι αυτός λέγεται ότι είναι και ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αναβάλει την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση της Kate.

Η Κέιτ Μίντλετον στη χθεσινή δεξίωση στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

 

Το φόρεμα που επέλεξε ήταν σε εφαρμοστή γραμμή και δαντελένιο ύφασμα μία ασφαλής επιλογή με την οποία την έχουμε δει αρκετές φορές.

 

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα γεννηθεί τον Απρίλιο.
TAGS