Υπήρχε κάποτε στη δεκαετία του ’90 μία απίστευτη dream team υπερβολικά όμορφων γυναικών, οι οποίες ήταν οι απόλυτες σταρ της εποχής. Οι αμοιβές τους ήταν αστρονομικές ενώ κάθε τους εμφάνιση προκαλούσε πανζουρλισμό.

Τα χρόνια πέρασαν και οι θεές του μόντελινγκ μεγάλωσαν. Παρέμειναν καλλονές, αλλά βρήκαν άλλους τρόπους να διοχετεύσουν την ενέργεια και το ταλέντο τους. Κάποιες από αυτές έγιναν μητέρες. Οι κόρες τους είτε ακολούθησαν τα βήματά τους – Κάια Γκέρμπερ η κόρη της Σίντι Κρόφορντ – είτε αποφάσισαν να ασχοληθούν με πιο ουσιώδη πράγματα.

Οι κόρες τους είτε ακολούθησαν τα βήματά τους – Κάια Γκέρμπερ η κόρη της Σίντι Κρόφορντ – είτε αποφάσισαν να ασχοληθούν με πιο ουσιώδη πράγματα.

Μία από αυτές, είναι η 17χρονη Γκρέις, κόρη της Κρίστι Τέρλινγκτον. Η νεαρά, την οποία η Κρίστι έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Έντουαρντ Μπερνς, είναι μία μελαχρινή πανέμορφη κοπέλα η οποία μοιάζει απίστευτα στη διάσημη μαμά της.

Αυτή την περίοδο ασχολείται με την μη κερδοσκοπική οργάνωση της μητέρας της «Κάθε μητέρα είναι σημαντική» ενώ είναι ήδη σταρ στο tiktok με 113 χιλιάδες followers. Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η Τέρλινγκτον θα προτιμούσε η κόρη της να μείνει μακριά από το μόντελινγκ.

Πάντως αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε τη Δευτέρα στο Instagram της με αφορμή τη «Labor Day» που γιορτάζεται στις ΗΠΑ, αν αποφασίσει να γίνει μοντέλο, οι πόρτες μάλλον θα ανοίξουν διάπλατα για τη Γκρέις.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS