Στις 4 Ιουνίου, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υποδέχτηκαν την κόρη τους, όπως ανακοίνωσαν στο λογαριασμό τους στο Instagram, συνοδεύοντας την είδηση με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, με τη Μέγκαν ξαπλωμένη στο χορτάρι, σε ένα δάσος, στα πόδια του Χάρι, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το κορίτσι πήρε μάλιστα ένα πολύ ξεχωριστό όνομα: Λίλιμπετ Νταϊάνα. Όπου «Λίλιμπετ», το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ με το οποίο την αποκαλούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος, και «Νταϊάνα», φυσικά, το όνομα της μητέρας του Χάρι.

«Στις 4 Ιουνίου ευλογηθήκαμε με τον ερχομό της κόρης μας. Είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να έχουμε φανταστεί και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την αγάπη και τις προσευχές που εισπράξαμε από όλο τον πλανήτη. Σας ευχαριστούμε για την αδιάκοπη καλοσύνη και υποστήριξή σας σε αυτή την πολύ ξεχωριστή περίοδο για την οικογένειά μας».

«Στις 4 Ιουνίου ευλογηθήκαμε με τον ερχομό της κόρης μας. Είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να έχουμε φανταστεί και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την αγάπη και τις προσευχές που εισπράξαμε από όλο τον πλανήτη».

Μάλιστα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, παρόλο που οι σχέσεις τους με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είχαν ψυχρανθεί, ευχήθηκαν στο ζευγάρι με ένα αναπάντεχα, ίσως, θερμό μήνυμα και μάλιστα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευχάριστη είδηση του ερχομού της μικρής Λίλι. Συγχαρητήρια στους Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι» έγραψαν, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια ακόμα ασπρόμαυρη φωτογραφία, από το ίδιο περιβάλλον, αυτή τη φορά με τη Μέγκαν να κρατά αγκαλιά τον μικρό Άρτσι. Ίσως τελικά ο ερχομός του μωρού να βοηθήσει στη συμφιλίωση ανάμεσα στις οικογένειες, για την οποία φαίνεται να γίνονται κάποιες κινήσεις.

Δείτε τις νέες αναρτήσεις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS