ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η κομμένη σκηνή που αποκαλύπτει την τύχη της γυναίκας που ερωτεύτηκε ο Joker

Προσοχή, όσοι δεν έχετε δει την ταινία μην συνεχίσετε να διαβάζετε.

Η κομμένη σκηνή που αποκαλύπτει την τύχη της γυναίκας που ερωτεύτηκε ο Joker

Τη σιωπή του αναφορικά με μια καθοριστική σκηνή στην ταινία Joker αποφάσισε να λύσει ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς, αποκαλύπτοντας την τύχη ενός βασικού χαρακτήρα

Η κομμένη σκηνή που αποκαλύπτει την τύχη της γυναίκας που ερωτεύτηκε ο Joker
Αυτός δεν είναι άλλος από τη Σόφι, η οποία υποδύεται η Ζάζι Μπιτς.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη Σόφι, η οποία υποδύεται η Ζάζι Μπιτς.

Η τελευταία φορά που τη βλέπουμε στην ταινία είναι όταν βρίσκει τον Άρθρουρ και έντρομη του ζητά να φύγει. Εκεί αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η σχέση που είχαν αναπτύξει οι δύο τους δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο ένα δημιούργημα της φαντασίας του πρωταγωνιστή. Στη συνέχεια, βλέπουμε τον Άρθουρ στο διάδρομο της πολυκατοικίας να φεύγει από το διαμέρισμα τηςε Σόφι.

Τη σκότωσε ή όχι;

Κι εκεί είναι η στιγμή που όλοι αναρωτιούνται: Τελικά, την σκότωσε ή όχι; Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα IndieWire, ο σκηνοθέτης σκοπίμως αφήνει τη μοίρα της Σόφι διφορούμενη.

«Μας αρέσει η ιδέα ότι είναι σχεδόν σαν μια δοκιμασία λακτίσματος για το κοινό να αναρωτηθεί «πόσο τρελός είναι αυτός. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μίλησα εγώ θεωρούν ότι δεν την σκότωσε γιατί καταλαβαίνουν ότι σκοτώνει μόνο ανθρώπους που του έκαναν κακό. Αυτή δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατάλαβαν ότι, ακόμη και ως κακοποιός, ζούσε με έναν συγκεκριμένο κώδικα. Φυσικά δεν σκότωσε αυτή τη γυναίκα» δηλώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Η κομμένη σκηνή

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τόνις Φίλπς αποκαλύπτει πως υπήρχε ακόμη μια σκηνή μετά το συγκεκριμένο περιστατικό στο διαμέρισμα της Σόφι, η οποία κόπηκε στη συνέχεια και επιβεβαιώνει ότι είναι ζωντανή.

Η σκηνή δείχνει την ηρωίδα να παρακολουθεί τη συνέντευξη του Άρθρουρ στον Μάρεϊ Φράνκλιν, όπου και αποκάλυψε σε όλους ότι είναι ο Joker. Κάποια στιγμή δείχνει ότι την εκπομπή την παρακολουθεί και η Σόφι, άρα δεν θα μπορούσε να είναι νεκρή.

Ο σκηνοθέτης, ωστόσο, έκοψε τη στιγμή επειδή ήθελε μόνο να αφηγηθεί την ταινία από την οπτική γωνία του Άρθουρ και η εμβόλιμη Σόφι θα διατάραζε την αφηγηματική δομή.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη ταινία με τον Άρθουρ Φλεκ και τη Σόφι:

Πηγή: in.gr

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.