Το 1997 όλος ο πλανήτης έτρεξε στο σινεμά για να δει την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του Τιτανικού, του πιο διάσημου κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι το 1912. Η ταινία που τελικά κέρδισε 11 Όσκαρ ήταν περισσότερο μία ιστορία αγάπης η οποία γεννήθηκε στο κατάστρωμα του διάσημου πλοίου παρά μία ρεαλιστική αναπαράσταση των όσων εξελίχθηκαν στις 5 μόλις ημέρες που το RMS Titanic βρισκόταν στο νερό.

Όποια ηλικία κι αν είχες το 1997, είτε σε κέρδισε η ιστορία του Τζέιμς Κάμερον είτε όχι, δεν υπάρχει μάλλον άνθρωπος στον κόσμο που δεν θυμάται την ταινία με την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που έχει γίνει αφορμή ακόμα και σήμερα να κυκλοφορούν φήμες περί μυστικού έρωτα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Το ζευγάρι που έπεισε τους πάντες για την αγάπη του στη μεγάλη οθόνη έδειχνε τρομερά ερωτευμένο υπό τις σκονοθετικές οδηγίες του Κάμερον, όμως  ο τελευταίος ετοιμάζοντας την τελευταία, επίσημη κόπια της ταινία αποφάσισε να αφήσει εκτός μία από τις πιο έντονες και συναισθητικές σκηνές του έργου.

Ένα πολύ ερωτικό φιλί ανάμεσα σε Κέιτ και Λεονάρντο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό ενθουσιάζοντας τους φανς των ηθοποιών αλλά και εκείνων που αγαπούν μέχρι τελικής πτώσεως την εμβληματική ταινία.

 

 

 

TAGS