Συνήθως οι πρώτες φωτογραφίες μιας επώνυμης μετά τον τοκετό την παρουσιάζουν να έχει χάσει, σχεδόν ως διά μαγείας, όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ακόμα και αν έχουν περάσει μόλις μερικές εβδομάδες. Σε σημείο να μας κάνει να αναρωτιόμαστε εμείς τι κάναμε λάθος και αργήσαμε τόσο να απαλλαγούμε από την κοιλίτσα – ή δεν καταφέραμε να απαλλαγούμε από αυτήν ποτέ.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπως αυτή της Κέιτι Πέρι, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο της λοχείας. Καθόλου εξωραϊσμένο, αλλά ανακουφιστικό για όσες γυναίκες βασανίζονται από το κυνήγι της τελειότητας.

Μόλις τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Ντέιζι Νταβ, που απέκτησε με τον Ορλάντο Μπλουμ, η 35χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με σουτιέν θηλασμού, σλιπ λοχείας, απεριποίητο πρόσωπο και μαλλιά («τα μαλλιά και το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Εξάντληση» γράφει με αυτοσαρκασμό) και φουσκωμένη κοιλιά, σαν να μην έχει γεννήσει ακόμα.

Χρειάζεται θάρρος για να τσαλακώσει μια σταρ την εικόνα της, αλλά όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα, παραθέτοντας έναν τίτλο τραγουδιού της, «δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου» (“Not the End of the World”).

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει μια ακόμα, ασπρόμαυρη αυτή τη φορά, φωτογραφία, με το ζευγάρι να κρατάει το μικροσκοπικό χεράκι του μωρού, αναγγέλλοντας έτσι τον ερχομό του με τον πιο τρυφερό και ταυτόχρονα διακριτικό τρόπο.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Κέιτι Πέρι μετά την εγκυμοσύνη:

«Τα μαλλιά και το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Εξάντληση» γράφει η Κέιτι Πέρι με αυτοσαρκασμό στην πρώτη φωτογραφία μετά τον τοκετό.

Δείτε την ανάρτησή της για τη γέννα της Ντέιζι Νταβ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

EPA/DIVYAKANT SOLANKI
 

TAGS