Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Κάστρο του Σάντριγχαμ η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ολοκληρώνουν τις τελευταίες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους εν όψει της φετινής εορταστικής περιόδου. 

Σε αυτό το πλαίσιο η Κέιτ Μίντλεον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ταξίδεψαν μέχρι την Κύπρo με σκοπό να βρεθούν στο πλευρό των Άγγλων στρατιωτών που πρόκειται να περάσουν τις φετινές γιορτές μακριά από την οικογένεια τους.

«Ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας και τις θυσίες σας. Νιώθουμε εγώ και η Κάθριν πολύ ευγνώμονες και νιώθουμε τυχεροί που μπορούμε να περάσουμε τη σημερινή μέρα μαζί σας» είπε ο William στους στρατιωτικούς.

Φυσικά, όμως, η προσοχή των περισσοτερών έχει ήδη στραφεί πάνω στη Δούκισσα, η οποία κατέβηκε από το αεροπλάνο μέσα σε ένα μεσάτο, χακί σακάκι, λευκό T-Shirt και ένα υπέροχο, μπλε παντελόνι καμπάνα που υπακούει απόλυτα στην τάση του φετινού χειμώνα που μας θέλει ντυμένες από τη μέση και κάτω με κομμάτια σε πιο χαλαρή γραμμή με την καμπάνα της δεκαετίας του ΄70 να έχει σταθερά τον πρώτο και τον τελευταιό λόγο.

Δες την εμφάνισης της Κέιτ Μίντλετον στην Κύπρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS