Ολόκληρη η Αμερική και, φυσικά, η Βρετανία περίμενε με ανυπομονησία και περιέργεια να παρακολουθήσει τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ένα τηλεοπτικό γεγονός που «έσκασε» σαν βομβά και σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Σε αυτή την τηλεοπτική συζήτηση, το ζευγάρι που εδώ και περίπου έναν χρόνο ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκάλυψε τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε τους κόλπους της βασιλικής οικογένειας, τον ρατσισμό, την σκληρή κριτική, αλλά και την απροθυμία ακόμα και των πιο κοντινών τους ατόμων να βοηθήσουν στην προσαρμογή της Μέγκαν στο παλάτι. Μάλιστα ο Χάρι αποκάλυψε σε κάποιο σημείο ότι ο πατέρας του έχει μήνες να επικοινωνήσει μαζί του και ότι θεωρεί πως και ο αδελφός του είναι παγιδευμένος «αλλά δεν το γνωρίζει».

Όσο για τη Μέγκαν, δέχθηκε να απαντήσει ακόμα και στις πιο άβολες ερωτήσεις αναφορικά με την σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον, αποκαλύπτοντας ότι πράγματι η συνύπαρξη τους υπήρξε τεταμένη. Η Μαρκλ παραδέχθηκε επίσης πως η Μίντλετον την έκανε όντως να κλάψει λίγο πριν το γάμο της και στη συνέχεια ζητήσε συγγνώμη, στέλνοντας της ένα μπουκέτο με λουλούδια. 

«Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε η Μέγκαν.

To ζευγάρι αποκάλυψε ακόμα ότι η βασιλική οικογένεια ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα της επιδερμίδας του Άρτσι:

Αυτό που σόκαρε πραγματικά την κοινή γνώμη, ωστόσο, ήταν η δήλωση της πρώην ηθοποιού σχετικά με τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

«Ντρεπόμουν να το πω εκείνη τη στιγμή να το παραδεχτώ ακόμα και στον Χάρι. Αλλά ήξερα ότι εάν δεν το έλεγα- τότε θα το έκανα» είπε. «Απλά δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή». Και συνέχισε: «Αυτό ήταν μια σαφής, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη». Η Μέγκαν Μαρκλ είπε πως «πίστευε ότι η λύση αυτή θα ήταν η καλύτερη για όλους».

Θυμήθηκε μάλιστα μια εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2019, όπου το ζευγάρι έπρεπε να παραστεί σε μια παράσταση στο Royal Albert Hall – όπου έλαμπε με μία μπλε μακριά τουαλέτα με παγιέτες - λίγο αφότου αποκάλυψε στον πρίγκιπα Χάρι τις σκέψεις της. «Θυμάμαι να μου λέω: "Δε νομίζεις ότι μπορείς να έρθεις; Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου;"».

Ακόμα η Μέγκαν Μαρκλ πρόσθεσε ότι κάθε φορά που έκλειναν οι πόρτες πίσω της εκείνη ξεσπούσε σε κλάμματα και ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν μπορεί στα αλήθεια να γνωρίζει τι συμβαίνει «πίσω από κλειστές πόρτες». «Ακόμη και όταν ο κόσμος χαμογελά και λάμπει υπό τα πιο λαμπερά φώτα. Πρέπει να δείχνεις συμπόνια γι’ αυτό που πραγματικά πιθανώς να συμβαίνει».

Και οι αποκαλύψεις του ζευγαριού δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω. Η Μαρκλ είπε ότι οι υπάλληλοι του παλατιού κρατούσαν το διαβατήριο της, το δίπλωμα οδήγησης της, ακόμα και τα κλειδιά της κι ότι η ίδια δεν μπορούσε να μετακινηθεί ελεύθερα ακόμα κι αν το ήθελε. «Έφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχα άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν. «Έλεγαν στον Χάρι πώς δεν είμαι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας και δεν θα έπρεπε να ζητάω βοήθεια», κατέληξε.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι υπέφερε για πολύ καιρό από αυτοκτονικές τάσεις:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS