Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στη Βρετανία έχει ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον να πάρει τελικά την απόφαση να κλείσει όλα τα εστιατόρια και τα καταστήματα σε κάθε πόλη, ανακοινώνοντας πως η χώρα βρίσκεται πλέον σε συνθήκη lockdown. 

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν από τους πρώτους που πειθάρχησαν άμεσα στα νέα μέτρα προστασίας, με την Ελισάβετ και τον Φίλιππο να έχουν ήδη αναχωρήσει για το κάστρο του Ουίνδσορ και τον Κάρολο να βρίσκεται ήδη σε απομόνωση στην οικία του στο κεντρικό Λονδίνο, ειδικά από στη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός στον ιό. 

Όσο για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ έχουν αναχωρίσει με τα τρία παιδιά τους για το εξοχικό τους σπίτι στο Νόρφολκ όπου σκοπεύουν να παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Ωστόσο η εργασία δεν σταματά για τον δούκα και την δούκισσα του Κέμπριτζ που έχουν κληθεί να αναπληρώσουν την βασίλισσα σε διάφορα κρατικά ζητήματα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Καθώς οι δυο τους εξακολουθούν να δουλεύουν από το σπίτι τους δύο μικρά στιγμιότυπα από τα ιδιωτικά γραφεία τους κάνουν τον γύρο του ίντερνετ προσφέροντας μία σύντομη ματιά στον προσωπικό χώρο των δύο διάσημων και πολύ δημοφιλών γαλαζοαίματων.

Και ενώ ο Ουίλιαμ έχει ένα πολύ παραδοσιακό και κάπως «βαρύ» γραφείο, η Κέιτ επιλέγει έναν πιο φρέσκο και σικάτο χώρο εργασίας με πολλά, όμορφα βιβλία με κομψή επίπλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο η οικογένεια βρίσκεται στο Νόρφολκ ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ συνεχίζουν τα μαθήματα τους μέσω διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS