Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Νταϊάνα ήταν το απόλυτο cover girl της Vogue.

19 χρόνια μετά το τελευταίο εξώφυλλο της Νταϊάνας στη Vogue, έχει επιτέλους μια διάδοχο άξια για να πάρει τη θέση της (αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι η Κέιτ θα έρχεται πάντα δεύτερη).

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις συγκρίσεις με την μητέρα του συζύγου της, φωτογραφήθηκε για τη Vogue για να γιορτάσει την 100ή επέτειό της.

 Και για πρώτη φορά, η 34χρονη Κέιτ, επέτρεψε σε έναν επαγγελματία make-up artist για να την προετοιμάσει για τη φωτογράφηση, δίνοντας της μια πιο φρέσκια, πιο νεανική εμφάνιση.

Η Vogue προσέλαβε τη make-up artist Σάλυ Μπράνκα, η οποία έπεισε την Κέιτ να αποχωριστεί το συνηθισμένο μαύρο eyeliner της και το βαρύ ρουζ, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Josh Olins, ένας από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας του κόσμου, σε μια συνεργασία ανάμεσα στην βρετανική Vogue και την National Portrait Gallery καθώς δύο από τις φωτογραφίες της Κέιτ θα εκτεθούν εκεί.

 Η Δούκισσα, η οποία είναι προστάτιδα της National Portrait Gallery, θα επισκεφτεί την έκθεση την Τετάρτη.

Η Κέιτ είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού μετά την θρυλική πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία είχε κάνει 4 εξώφυλλα, μεταξύ των οποίων και μιας μεταθανάτιας εμφάνισής της τον Οκτώβριο του 1997.

Και ενώ πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε απευθυνθεί στη Vogue για συμβουλές πριν από το γάμο της, η δούκισσα, η οποία γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου της την περασμένη Παρασκευή, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να πειστεί να συμμετάσχει σε φωτογράφηση μόδας.

 Η Δούκισσα φωτογραφήθηκε στο κτήμα Sandringham στο Norfolk, τον Ιανουάριο, φορώντας ρούχα που επιλέχθηκαν μετά από συζητήσεις μεταξύ της ιδίας, της διευθύντρια μόδας της Vogue Lucinda Chambers και την εκδότη του περιοδικού Alexandra Shulman.

 

TAGS