Ναι ίσως σε κάποιους είναι γνωστό. Η θεά που ακούει στο όνομα Κέιτ Μπλάνσετ το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και μάλλον θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον. Γιατί έτσι, γιατί μπορεί, γιατί της αρέσει και την βολεύει.

Η γυναίκα που για αρκετούς εκεί έξω είναι ό,τι πιο λαμπερό και ταλαντούχο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ ζει φανατικά στη Νέα Υόρκη και χρησιμοποιεί το μετρό για τις μετακινήσεις της. Δεν το χρησιμοποιεί επειδή θέλει να φανεί απλή και άνετη, το χρησιμοποιεί γιατί πραγματικά της είναι πιο εύκολο να πηγαινεί με αυτό το μέσο στις δουλειές της.

Απόδειξη η παρακάτω φωτογραφία στην οποία βλέπουμε μία πανέμορφη και πολύ στιλάτη Κέιτ να κάθεται σε ένα βαγόνι πλάι στον σύζυγό της, τον θεατρικό συγγραφέα Άντριου Άπτον, να βρίσκεται πλήρως απορροφημένη στη συζήτηση μαζί του, όντας ακαταμάχητη κουλ και γοητευτική.

Το κλικ έκανε από το απέναντι κάθισμα ένας θαυμαστής της ο οποίος ήταν ο μόνος που την αναγνώρισε σε ολόκληρο το μετρό και συνέχεια έγραψε στα social media: «Μπήκα μέσα και δεν το πίστευα πως βλέπω την Κέιτ Μπλάνσετ. Είναι μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Παρόλο που ήταν νωρίς το πρωί, έδειχνε υπέροχη, τόσο φυσική και πολύ πιο όμορφη από κοντά. Νόμιζα πως θα την αναγνωρίσουν όλοι αλλά τελικά δεν την κατάλαβε κανείς».

Δες παρακάτω την Κέιτ στο μετρό της Νέας Υόρκης.

 

TAGS