Μαμά για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Κατερίνα Μουτσάτσου, με την ίδια να ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση μέσα από ανάρτησή της στο ίνσταγκραμ. 

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο σύζυγος της Charles Como μένουν τα τελευταία 12 χρόνια μόνιμα στο Λος Άντζελες μαζί με τον γιο τους.

Όμως η οικογένεια τους θα μεγαλώσει κι άλλο, καθώς όπως ενημέρωσε η ηθοποιός μέσω ίνσταγκραμ, με ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό βίντεο στο οποίο συμμετέχει και ο γιος της, είναι έγκυος.

«Καλή Λευτεριά #2» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της. 

«Ύμνος εις την Ελευθερίαν
Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός
Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος

Εκεί μέσα εκατοικούσες
πικραμένη, εντροπαλή,
κι ένα στόμα ακαρτερούσες,
έλα πάλι, να σου πει.

Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα,
Και ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τάσκιαζε η φοβέρα
και τα πλάκωνε η σκλαβιά»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Κατερίνα Μουτσάτσου πριν από περίπου 20 μέρες είχε αναφέρει σε τηλεοπτικές εκπομπές πως ήταν πεπεισμένη πως πέρασαν τον κοροναϊό οικογενειακώς τον Φεβρουάριο.

«Είναι πρωτοφανές όλο αυτό… Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το μετά… Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα.

Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις.

Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα…

Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες.

Αυτός ο βήχας… Δεν μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ» είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μουτσάτσου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Αυτό το διάστημα, όντας υγιείς και οι τρεις τους, βιώνουν σαν οικογένεια μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους.

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS