«Δεν θέλω να δεσμευτώ. Είναι ξεκάθαρα από επιλογή μου. Ο λόγος είναι πολύ απλός, έχω δύο μικρά παιδιά και έχω διαπιστώσει πως αυτό ήταν που ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο, εκτός από αυτό», δηλώνει η ηθοποιός που υποστηρίζει πως νιώθει απόλυτη πληρότητα δίπλα στα δύο παιδιά της και ότι δεν αποζητά σε καμία περίπτωση την αντρική συντροφικότητα στη ζωή της. «Είναι δική μου επιλογή» συμπλήρωσε. 

Η Σαρλίζ Θερόν έχει χτίσει μια τεράστια καριέρα στην κινηματογραφική βιομηχανία, αλλά και μια όμορφη οικογένεια, υιοθετώντας δύο παιδιά.

Με αφορμή την εθνική ημέρα της Κόρης στις ΗΠΑ, η νοτιοαφρικανή σταρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο ίνσταγκραμ μία σπάνια φωτογραφία με τις δύο κόρες της.

«Η καρδιά μου ανήκει σε αυτές τις δύο υπερδραστήριες κούκλες. Ποτέ ξανά δεν θα είμαι η ίδια», έγραψε η Σαρλίζ Θερόν στη λεζάντα.

Η διάσημη ηθοποιός υιοθέτησε την August το 2015 και την Jackson το 2012. Η Jackson γεννήθηκε αγόρι, ωστόσο, από πολύ νωρίς εξέφρασε την επιθυμία να ντύνεται και να φέρεται ως κορίτσι, κάτι στο οποίο τη στήριξε απεριόριστα η μητέρα της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 45χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει για τη διαφορετικότητα της κόρης της, αποκαλύπτοντας ότι σε ηλικία μόλις 3 ετών, της είπε «Δεν είμαι αγόρι».

«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Θερόν σε παλιότερη συνέντευξή της στην Daily Mail.  

 

Δείτε την εικόνα: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS