Η Ήβη Αδάμου μιλά για την κορούλα της, αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει και δεν διστάζει να αναφερθεί στα κιλά της εγκυμοσύνης, που τα έχασε σε χρόνο ντε-τε. 

«Είμαι καλά, είμαι πιο καλά από ποτέ… Δεν αφήνω το παιδί μου σε παππού και γιαγιά γιατί στην Αθήνα θα είμαι αρκετό καιρό, όταν έχουμε χρόνο θα πηγαίνουμε Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη (Κουινέλη) και το μωρό. Το έχω μαζί μου. Είναι μόνο τεσσάρων μηνών! Πιστέψτε με δεν μπορώ ούτε μία ώρα χωρίς το μωρό μου… Ένα παιδί είναι ευτυχία και το βλέπω κι εγώ τώρα… Όταν βλέπεις το μωρό σου να χαμογελά, λες «τώρα αυτό είναι δικό μου;». Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θέλει χρόνο. Είναι καλό παιδάκι, τι να πω… όλες οι μάνες τα ίδια λέμε… Η κόρη μου μοιάζει στον Μιχάλη, είχε δίκιο που το έλεγε!»!

Τι έκανε η Ήβη και όταν γέννησε και βγήκε από το μαιευτήριο, η κοιλιά της ήταν flat; Η τραγουδίστρια υπογράμμισε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day «Δεν έκανα κάτι… Έβαλα τα απαραίτητα κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έφυγαν από την ταλαιπωρία μετά… Δεν είναι δύσκολο μετά να τα χάσεις, φεύγουν και μετά δεν προλαβαίνεις και να φας»!

Δείτε όλα όσα είπε η μαμά Ήβη:

 

Πηγή: gossip-tv.gr

TAGS