Η 18χρονη Λίλα Μος είναι η μοναχοκόρη του διάσημου μοντέλου Κέιτ Μος και του Τζέφερσον Χακ, η οποία ακολουθεί εδώ και λίγο καιρό τα βήματα της διάσημης μητέρας της.

Η ανερχόμενο μοντέλο έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες μόδας όπως οι οίκοι Miu Miu και Marc Jacobs και μόλις έκανε το λαμπερό ντεμπούτο της στην πασαρέλα. 

Η 18χρονη Λίλα που δεν χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της αλλά της μητέρας της για επαγγελματικούς λόγους, περπάτησε στο catwalk των Miu Miu ανεμίζοντας με χάρη την μακριά, γυαλιστερή αλογοουρά της, που θύμιζε πολύ τα μακριά, στιλπνά μαλλιά της μητέρας της στα δικά της πρώτα βήματα στις παγκόσμιες πασαρέλες.

Πράγματι και η Κέιτ περπάτησε για πρώτη φορά σε επίδειξη μόδας το 1992 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για τον οίκο Dolce & Gabbana, στην ίδια ακριβως ηλικία με τη Λίλα. Όλα δείχνουν πως και σε αυτή την περίπτωση η ιστορία επαναλαμβάνεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Εδώ και λίγο καιρό η 46χρονη Κέιτ Μος ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την προώθηση της καριέρας της κόρης της και μοιάζει να τα πηγαίνει πολύ καλά σαν μάνατζερ.

Μόλις τον περασμένο μήνα η Λίλα Μος παρουσιάστηκε ως το πρόσωπο του νέου αρώματος από τον Marc Jacobs, με τον οποίο άλλωστε συνεργάζεται από το 2018 όταν έγινε το πρόσωπο της σειράς ομορφιάς της εταιρίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS