Η Ιρίνα Σάικ και η δύο ετών κόρης της έχουν αποκτήσει πολλές κοινές συνήθειες τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά το διαζύγιο, όταν η κηδεμονία πέρασε στη μαμά και όχι στον μπαμπά, Μπράντλεϊ Κούπερ. Βέβαια, το δίχρονο μοιράζεται μέρες και με τους δύο γονείς, όμως οι όλο και πιο συχνές εμφανίσεις της Ιρίνα και της Λία μας κάνουν να πιστεύουμε ότι οι δυο τους έχουν γίνει αυτοκόλλητες, παρά τις πολλές υποχρεώσεις και τα ταξίδια της μαμάς. 

Φτυστή ο μπαμπάς της η Lea De Seine Shayk Cooper, ακολουθεί τη μαμά της στις βόλτες εκτός σπιτιού, ντυμένη κι αυτή όπως και η Ιρίνα κομψά και σύγχρονα, σαν νεοϋορκέζες με άποψη. 

Στη Νέα Υόρκη ο καιρός είναι ακόμα κάπως ζεστός, όπως και στην Αθήνα, και τα outfit ακολουθούν την εποχή. Η Ιρίνα φόρεσε ένα μακρύ πουκάμισο με στάμπα Star Wars και σορτσάκι από μέσα, συνδυασμένα με χοντροκομμένα, μαύρα, δερμάτινα μποτάκια και η Λία ήταν από πάνω μέχρι κάτω ντυμένη σαν ροζ μπαλαρίνα. 

Δε γνωρίζουμε εάν ήταν δική της επιλογή, αν και μοιάζει πολύ με κάτι τέτοιο -στα κοριτσάκια αρέσει και και το ροζ και το μπαλαρίνα-, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά όμορφο και ζωηρό για μια χαλαρή βόλτα μαμάς και κόρης στο φθινοπωρινό Μεγάλο Μήλο. 
 

Δείτε το βίντεο με την βόλτα των δυο τους, μαμάς και κόρης:

Φωτό: YouTube

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS