Λίγα χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του διάσημου τραγουδιστή Κρις Μάρτιν με τον οποίο έμεινε παντρεμένη από το 2003 μέχρι το οριστικό τους διαζύγιο το 2016. Το πρώην ζευγάρι, που αυτή τη στιγμή δε διατηρεί απλά φιλικές σχέσεις αλλά υποστηρίζουν ότι βλέπουν ο ένας τον άλλον σαν «αδελφό», απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. Τη 17χρονη σήμερα Απλ και τον 15χρονο Μωυσή. 

Η Πάλτροου που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργή δράση στον χώρο της υποκριτικής και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο ευρύ πεδίο του wellness δεν έχει κρύψει ποτέ τη στενή σχέση που την ενώνει με τα έφηβα παιδιά της στα οποία θέλει να στέκεται σαν αληθινή φίλη. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η πρώην ηθοποιός μίλησε για εκείνες τις φορές που τα παιδιά της έχουν προσπαθήσει να μιλήσουν μαζί της για το σεξ και τι είδους απορίες της έχουν εκφράσει. Σίγουρα μία συζήτηση που έχει προβληματίσει πολλούς γονείς εκεί έξω. 

«Προσπαθώ πάντα να είμαι ουδέτερη σε αυτό το θέμα», είπε η 49χρονη Πάλτροου. «Νομίζω ότι η γενιά μου, πήρε πολλά μηνύματα γύρω από το σεξ που μας έκαναν να νιώσουμε άσχημα γι 'αυτό».

«Οι έφηβοι δεν θα ήθελαν ποτέ να μιλήσουν στους γονείς τους για το σεξ. Ευτυχώς, στο γυμνάσιο είχαν μια πολύ εμπεριστατωμένη σεξουαλική εκπαίδευση. Εγώ είμαι εκεί για την οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά οι ερωτήσεις τους είναι ελάχιστες».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι το κύριο πράγμα που κανείς ποτέ δεν μας λέει είναι ότι πρέπει να μείνουμε πραγματικά κοντά στη δική μας αλήθεια και πρέπει να μείνουμε πραγματικά ακέραιοι με αυτήν την αλήθεια», είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Και αυτό γιατί όταν είσαι σε σχέση και δεν είσαι ο εαυτός σου, εξιδανικεύεις πράγματα ή φοβάσαι πολύ έντονα κάτι και νομίζω ότι μπορεί αυτό να είναι πολύ άσχημο για το πώς αισθάνεσαι για τον εαυτό σου», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Πάντα θα ενθαρρύνω τα παιδιά μου να ακούν πραγματικά τον εαυτό τους, να ακούνε το ένστικτό τους, να ακούνε τον εαυτό τους για το αν κάτι είναι σωστό και να κινούνται βάσει αυτού».

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS