Το Facebook υπήρξε καθοριστικό για τη διαδρομή ζωής του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας, καθώς πριν από δώδεκα χρόνια έγινε η διαδικτυακή προξενήτρα για το ζευγάρι. Ο Βαρθακούρης σε νέα ανάρτησή του στο Instagram ανέβασε τη φωτογραφία που μια φορά κι έναν καιρό έκανε την Αντελίνα να τον ερωτευτεί.

Αυτή η φωτογραφία έγινε η αφορμή να αφηγηθεί την ιστορία της γνωριμίας τους, μιας γνωριμίας ταιριαστής στην εποχή των social media.

Τραβήχτηκε τον Αύγουστο το 2008, στη Ζάκυνθο, όπου είχε πάει με τον πατέρα του για μια συναυλία. Όπως συνεχίζει ο τραγουδιστής: «Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των likers! Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο ’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία...».

Δείτε την ανάρτηση με τη φωτογραφία από το παρελθόν που τα άλλαξε όλα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS