Είναι αυτό το καινούργιο κορίτσι του Μπραντ Πιτ; O αμερικανικός Τύπος αναρωτιέται αφού μερικές κοινές φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού με μία σχετικά άγνωστη κοπέλα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

H 31χρονη ηθοποιός Alia Shawkat συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά Arrester Development, και λέγεται ότι γνωρίστηκε με τον Πιτ μέσω κοινών φίλων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το νέο ζευγάρι μένει αρκετές μέρες της εβδομάδας μαζί. 

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν κάποια πολύ άστοχα σχόλια σχετικά με την πιθανή επιλογή του Μπραντ Πιτ να κάνει σχέση με την Shawkat, λέγοντας ότι η εμφάνιση της δεν θυμίζει σε τίποτα την εκρηκτική Τζολί, ούτε καν την κομψή και σέξι Άνιστον.

Το έξυπνο πρόσωπο της νεαρής ηθοποιού, ωστόσο, ίσως είναι η καλύτερη απάντηση, καθώς και το έντονο της βλέμμα που σίγουρα δεν μπορείς να προσπεράσεις.

Είτε είναι απλά καλοί φίλοι, είτε έχουν πράγματι δεσμό ο σταρ του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» σίγουρα πρέπει να είναι γοητευμένος από την παρουσία της για να περνάει τόσο χρόνο μαζί της.

Δείτε τους μαζί στο βίντεο που ακολουθεί.

Μερικές φωτογραφίες της 31χρονης  Alia Shawkat

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS