Αλήθεια εσείς τι θα κάνατε αν ο Κιάνου Ριβς σας πρόσφερε σοκολατένιες τρούφες και σαμπάνια; Εμείς σίγουρα θα λιώναμε! Γιατί ο πιο cool ηθοποιός του Χόλιγουντ, που λατρεύουμε να εξερευνούμε τη μυστηριώδη ζωή του, φαίνεται πως δεν χαρίζει μόνο συλλεκτικά Rolex στους συναδέλφους του, αλλά και «ρομαντικά» kit σε πολύ καλές του φίλες. Σε ένα εκτενές αφιέρωμα για τον star του «John Wick» που δημοσιεύτηκε στο Esquire, η Σάντρα Μπούλοκ μοιράστηκε μια προσωπική εμπειρία της με τον Ριβς, που όπως φαίνεται δεν θα ξεχάσει ποτέ όσες δεκαετίες και αν περάσουν.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν αυτή σχετίζεται με τον ευγενή χαρακτήρα ενός αληθινού gentleman, που φρόντισε να γίνει καλός της φίλος από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους. Όπως εξήγησε η 57χρόνη πολυβραβευμένη ηθοποιός, ένα χρόνο μετά την πρώτη συνάντηση με τον συμπρωταγωνιστή της στα γυρίσματα του «Speed» το 1994, εκείνη και ο Ριβς έκαναν πολύ καλή παρέα και συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, έφτασαν να μιλούν για τις τρούφες σοκολάτας σε συνδυασμό με την σαμπάνια. Η Μπούλοκ είχε παραδεχτεί τότε ότι δεν είχε δοκιμάσει ποτέ αυτόν τον συνδυασμό.

Η πληροφορία αυτή φαίνεται πως είχε αποτυπωθεί για τα καλά στο μυαλού του γοητευτικού star και λίγες μέρες αργότερα σε μια απρόοπτη στιγμή, όπου η Σάντρα Μπούλοκ βρισκόταν στο σπίτι της με μια φίλη, εμφανίστηκε ο ηθοποιός με την εμβληματική μηχανή του. Μαζί του είχε λουλούδια, τρούφες σοκολάτας και σαμπάνια. «Απλώς σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε σαμπάνια και τρούφες, για να δείτε πώς είναι», είπε ο Ριβς στην Μπούλοκ και την φίλη της, όταν εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρόλο που η «ρομαντική» χειρονομία ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή, η Σάντρα Μπούλοκ ανέφερε πως δεν υπήρξαν ποτέ ερωτικά συναισθήματα μεταξύ τους, γιατί θα κατέστρεφαν μια μεγάλη και δυνατή φιλία. «Όσο περνάνε τα χρόνια, νιώθω όλο και περισσότερο δέος για αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε η ηθοποιός στον περιοδικό.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS