Γενέθλια είχε τον Οκτώβριο του 2020, ο Φίλιππος Νιάρχος ο οποίος έγινε 66 ετών και η κόρη του Ευγενία φρόντισε τη γιορτή με ευχές, αγάπη και τούρτες, τα οποία μοιράστηκε στο ίνσταγκραμ. Η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων δημοσίευσε φωτογραφίες του πατέρα της, λέγοντας ότι είναι το πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής της.

Ο Φίλιππος Νιάρχος, επιχειρηματίας και συλλέκτης έργων τέχνης, πρωτότοκος γιος του Σταύρου Νιάρχου, κρατά χαμηλούς τόνους, παρά το όνομα και την περιουσία του. Σύμφωνα με το Forbes, είναι ο πλουσιότερος Έλληνας για το 2019 και ο 840ος παγκοσμίως με τη συνολική του περιουσία να φτάνει τα 2,8 δις δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Τώρα, το διάσημο it girl επανέρχεται με τα γενέθλια της μητέρας της, Βικτόριας. Η διάσημη κληρονόμος που έχει ως βάση της το Λονδίνο, όπου βρίσκεται και η εταιρεία κοσμημάτων της, Venyx έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της, τόσο στους γονείς της όσο και στα αδέρφια της, Ηλέκτρα, Σταύρο και Θεοδωράκη.

Η κοσμοπολίτισσα εγγονή του Σταύρου Νιάρχου με αφορμή την ξεχωριστή μέρα ανέβασε στο ίνσταγκράμ της δυο φωτογραφίες με τη μητέρα της και της ευχήθηκε «Χαρούμενα γενέθλια».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

 

Φωτό: ίνσταγκραμ 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS