Είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα η οποία ενώ θα μπορούσε να επαναπαυθεί στις δάφνες που της αποφέρουν τα εντυπωσιακά της ονόματα, εκείνη δεν σταματά να ασχολείται με τα κοινά, και μάλιστα όχι από την άνεση του σπιτιού της.

Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα που το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία μιας και μάχεται σθεναρά για τα δικαιώματα των ζώων και όχι μόνο. Μέσα από την έντονη φιλανθρωπική της δράση έχει ήδη προσφέρει πολλά, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και όπως φαίνεται δεν έχει κανένα σκοπό να σταματήσει.

Όσον αφορά στα προσωπικά της, είναι εδώ και ένα χρόνο παντρεμένη με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Όπως συνέβη και στην περίπτωση της παράστασης «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» στο Ηρώδειο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Όπως συνέβη και στην περίπτωση της παράστασης «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» στο Ηρώδειο.

Εριέττα και Βύρωνας κατέφθασαν χέρι χέρι προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας, με την Εριέττα να εντυπωσιάζει με το απλό αλλά ταυτόχρονα θηλυκό στιλ της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS