Η επανασύνδεση της Τζένιφερ Άνιστον, ύστερα από το χωρισμό της με τον Τζάστιν Θερού, με τον πρώτο της σύζυγο Μπραντ Πιτ, είναι πια γεγονός. Καθώς ο δεσμός τους ολοένα και δυναμώνει, η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται να έχει αναπτύξει μία πολύ όμορφη σχέση με την εντεκάχρονη κόρη των Μπραντζελίνα, Σιλό.

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι είναι στα μαχαίρια για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, παρόλο που η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει την Αντζελίνα για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών.

Το χολιγουντιανό ζευγάρι περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και η Σιλό δείχνει να απολαμβάνει πολύ την παρέα της πρών πρωταγωνίστριας από τα Φιλαράκια και να τη συμπαθεί ιδιαίτερα. Μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένας ισχυρός δεσμός. Ο Μπραντ είναι πολύ χαρούμενος που οι δυο τους έχουν έρθει τόσο κοντά.

Η Σιλό δείχνει να απολαμβάνει πολύ την παρέα της πρών πρωταγωνίστριας από τα Φιλαράκια.

Σύμφωνα με πηγές του περιoδικού New Idea, η Σιλό έχει ρωτήσει τον μπαμπά της, εάν μπορεί να αποκαλεί την Άνιστον μαμά. Με το που το έμαθε αυτό η Αντελίνα, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το στόμα της. Ας μην ξεχνάμε, ότι το πρώην λαμπερό ζευγάρι είναι στα μαχαίρια για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, παρόλο που η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει την Αντζελίνα για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πηγές του περιoδικού New Idea, η Σιλό έχει ρωτήσει τον μπαμπά της, εάν μπορεί να αποκαλεί την Άνιστον μαμά.

Η αλήθεια είναι ότι η Σιλό αγαπάει το ίδιο και τους δύο της γονείς.  Απλά, αυτή την περίοδο θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα της, καθώς στεναχωριέται που ο Μπαντ νιώθει μόνος του. Από την άλλη, και ο 54χρονος ηθοποιός αισθάνεται τεράστια ικανοποίηση, βλέποντας την Άνιστον να τρέφει τόσο αγνά συναισθήματα για τα παιδιά του και ειδικά για τη Σιλό.

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS