ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Έλλη Στάη μίλησε στο Θέμο για το WomanTOC, τη γυμνή φωτογράφιση και τον Αλέξη Τσίπρα

Στο "Όλα πρώτη φορά" βρέθηκε η Έλλη Στάη το βράδυ της Τρίτης, όπου έδωσε το στίγμα του Woman TOC και μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γυμνή φωτογράφιση στο Down Town.

Η Έλλη Στάη μίλησε στο Θέμο για το WomanTOC, τη γυμνή φωτογράφιση και τον Αλέξη Τσίπρα

Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη "Όλα πρώτη φορά" βρέθηκε η Έλλη Στάη το βράδυ της Τρίτης, όπου έδωσε το στίγμα του Woman TOC και μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γυμνή φωτογράφιση στο Down Town.

Με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, η Έλλη Στάη, όταν ο Θέμος είπε: «Φοβάται μην της χαλάσει ο γάμος!» απάντησε: «Ο γάμος δεν χαλάει με τίποτα! Τα πράγματα είναι σοβαρά». «Ο γάμος είναι σοβαρή υπόθεση;» τη ρώτησε ο Θέμος. «Εξαρτάται, από πολύ σοβαρή μέχρι πολύ αστεία υπόθεση!», απάντησε με χιούμορ η Έλλη Στάη.


Με το επίσης αιχμηρό χιούμορ του, ο Θέμος Αναστασιάδης, ρώτησε την Έλλη Στάη «Έχεις ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή; Και θέλω να σου πω να συμμαζευτείς λιγάκι...». «Δεν συμμαζεύομαι. Τι εννοείς ένα καινούργιο προσωπικό κεφάλαιο; Τόσα πράγματα καινούργια κάνω. Ε, θα έρθει η ώρα να σου πω! Τώρα δεν ήρθε η ώρα!».

Η Έλλη Στάη μίλησε στο Θέμο για το WomanTOC, τη γυμνή φωτογράφιση και τον Αλέξη Τσίπρα



Η Έλλη Στάη μίλησε γι αυτό που την κινητοποιεί να αλλάζει πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή: «Καταρχήν αρχίζω και βαριέμαι. Όταν αρχίζω και βαριέμαι καταλαβαίνω ότι κάτι έχει κάνει τον κύκλο του. Ότι κάτι δεν έχει πια να δώσει. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη σου το να ζεις πιο έντονα, όπως θέλεις εσύ και σύμφωνα με αυτό που είσαι εσύ».

Στην ερώτηση αν την έχουν διώξει ποτέ, η Έλλη Στάη απάντησε: «Αν δώσω την απάντηση την αληθινή, μπορεί να φανεί βλακώδες και υπεροπτικό. Αλλά δεν. Μπορεί να προλαβαίνεις ξέρεις και καμιά φορά. Και να φεύγεις πρώτος».

Ζήλια έχει νιώσει ποτέ; «Βέβαια έχω ζηλέψει. Τρελή ζήλια έξω από το πλαίσιο του μυαλού μου, δεν έχω αισθανθεί. Και σκηνές ζηλοτυπίας έχω κάνει. Παλαιότερα όμως!», απάντησε η δημοσιογράφος.

Το Woman TOC

Το μπλουζάκι της Έλλης Στάη, τράβηξε το βλέμμα της Δούκισας Νομικού, η οποία αναρωτήθηκε τι είναι το Woman TOC. «Επίτηδες τη φοράω» απάντησε η Έλλη Στάη. «Είναι το δεύτερο σάιτ που κάναμε κι επειδή είναι γουρλής ο Θέμος -το Τhe TOC, το λανσάραμε από δω,είπαμε να λανσάρει και αυτό». «Καλοτάξιδο» ευχήθηκε η Δούκισα Νομικού. «Είναι πολιτικό γυαικείο σάιτ;» ρώτησε ο Θέμος Αναστασιάδης. «Μία πολιτική σφραγίδα, θα υπάρχει. Έχει μία αντίληψη που δεν είναι απλά φτιάχνουμε μανικιούρ-πεντικιούρ...λέει και κάποια πράγματα πιο σοβαρά».

Η γυμνή φωτογράφιση

«Εσύ κοριτσάκι μου έχεις ξεφύγει; Συγγνώμη που παίρνω αυτό το ύφος. Ξεκινάω από τη γυμνή φωτογράφιση», είπε με χιούμορ ο Θέμος Αναστασιάδης. «Ποιος είναι ο λόγος που αποδέχτηκα αυτή την πρόταση. Νομίζω ότι ήταν πολύ απλός και τον έχω ήδη πει. Δεν ήταν το AIDS απλά. Ήταν η συγκυρία. Ήταν εκείνη η περίοδος με το πρόβλημα με την έλλειψη φαρμάκων με τους οροθετικούς. Και μετά ήταν και εκείνη η περίπτωση με το σύμφωνο συμβίωσης. Επειδή ήμουν υπέρ του να ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης. Ήθελα να δώσω μία στήριξη στα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων...Και μετά, τα καλοκαίρια είμαστε με μαγιό στις θάλασσες και μας κυνηγάνε οι παπαράτσι και μας παίρνουνε φωτογραφίες. Αυτό είναι το πρόβλημα;», ήταν τα λόγια της Έλλης Στάη.

Ο Αλέξης Τσίπρας

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Έλλη Στάη άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τσίπρας ''καβάλησε'' αυτό που λέμε στην πολιτική, το κύμα. Αυτό που είπαμε και πιο πριν για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, ο Τσίπρας άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο. Τώρα από εκεί και μετά, η αντοχή του είναι δεδομένη, αλλά βοήθησαν πάρα πολύ και οι συνθήκες. Με την έννοια, ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο εναλλακτικό στο τραπέζι του πολιτικού συστήματος. Είχαμε απέναντι μας ένα παρελθόν. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τη δυναμική. Πρέπει να ακολουθήσει κάποιες συνταγές. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει, για να αποτινάξει το 'Μητσοτάκης'' είναι να κάνει κάποια ''οικογενειοκτονία''. Θα πρέπει να αποσχιστεί εντελώς από την οικογένεια και να το δείξει κιόλας».

Πιστεύει ότι οι πολιτικοί ''καβαλούν'' το καλάμι; «Κατεξοχήν γίνονται αλαζόνες. Η αλαζονεία είναι μία ασθένεια που παθαίνουν οι πολιτικοί και χάνουν το παιχνίδι», απάντησε η Έλλη Στάη. Ο Τσίπρας το έχει «καβαλήσει»: «Ε νομίζω αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Πιστέψανε πάρα πολύ ότι το έχουν! Και τους έβγαινε κιόλας. Έβγαινε κόντρα σε κάθε λογική με αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας. Να μην ξεχάσουμε την περίοδο του δημοψηφίσματος. ΄Ηταν ίσως η πιο κρίσιμη εθνική περίοδος των πολλών τελευταίων δεκαετιών. Εγώ είχα καταλάβει απολύτως- για αυτό είχα αυτή την μαχητική στάση κόντρα σε αυτό το δημοψήφισμα- και ότι κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ το θέλανε, το είχανε σχεδιάσει και ήταν πάρα πολύ πιθανό να συμβεί», είπε η δημοσιογράφος.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.