Η Έλλη Στάη επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση, στο καινούριο ραντεβού της με τους τηλεθεατές και όλους εκείνους που αναζητούν το νέο, τη γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση με ψυχραιμία και σοβαρότητα.

Το OPEN ανοίγει επίσημα τον κύκλο του στην ελληνική πραγματικότητα το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου, με την Έλλη Στάη να κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα στις 18.55.

Στη θέση της anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN, θα βρίσκεται καθημερινά εκεί που το κοινό την έχει αγαπήσει και την έχει εμπιστευτεί, στην καρδιά των γεγονότων, για να ενορχηστρώνει και να υπογράφει την καθημερινή ενημέρωση.

Ζωντανές συνδέσεις, η ειδησεογραφία της ημέρας, βαθύτερη ματιά στα γεγονότα που απασχολούν τον τόπο και τους πολίτες σε όλη την επικράτεια, ανταποκριτές σε όλο τον κόσμο, καλεσμένους που θα αφήνουν το στίγμα τους, σχόλια και βέβαια υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία του τηλεοπτικού κοινού.

Η Έλλη Στάη μαζί με το επιτελείο του OPEN έχουν κάνει εναν μαραθώνιο προετοιμασιών, ώστε στις 18.55 ακριβώς να πει την πρώτη "καλησπέρα", ανοίγοντας το πρόγραμμα του σταθμού.

Το TheTOC βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει αποκλειστικά το κλίμα των προετοιμασιών:

TAGS