ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με μπικίνι και αυτοσαρκάζεται

Η φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα της παρουσιάστριας.

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με μπικίνι και αυτοσαρκάζεται

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στο στοιχείο της κάθε καλοκαίρι. Λατρεύει τη θάλασσα, τα μαγιό και τα θαλάσσια σπορ. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην ανεβάσει στο Instagram της μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της με απίστευτο μαγιό αλλά και σέξι πόζα.

Με καλοκαιρινή αλλά και χιουμοριστική διάθεση, η παρουσιάστρια που ποζάρει στη φωτογραφία με πολύχρωμο μπικίνι ενώ κάνει ηλιοθεραπεία στην πισίνα, έγραψε στους διαδικτυακούς φίλους της: «Με έβγαλε η μαμά αυτή τη φωτό κι όταν την είδα μου ήρθε η ατάκα από το ‘the κόπανοι’ «Αααααρεεεεεχεεεεεελιι».

Φυσικά πολλοί από τους followers της έσπευσαν να της γράψουν ότι πράγματι έχει κορμί σαν χέλι ενώ πολλοί συμπλήρωσαν την ατάκα γράφοντας «κι όλο γλιστράς».

Δείτε την ανάρτηση

Πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε κάνει μια ανάρτηση για τα σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση, όταν επιλέγει να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ. Όπως είχε γράψει: «"Γριά", "μπάζο" "Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι" "γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου? Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε. Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κ αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή. Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκραμ, απλά συνιστώ να ρετουσάρουν καλά κ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό κ ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, κ σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!"».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.