«Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, ήταν συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος ζωής και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα "τώρα πρέπει να πετάξω βάρος", όπως τα καράβι πετάει τα έρμα για να μπορέσει να προχωρήσει» είχε δηλώσει άλλη στιγμή η Ελένη Κοκκίδου, ενώ τώρα άνοιξε τo σπίτι της στη Φωλιά των Κου Κου. Η τηλεοπτική Βούλα από το σήριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της αντικείμενο μέσα στο σπίτι ενώ έδειξε και τη συλλογή της από κολοκύθες.

«Στη ζωή μου δεν υπάρχει καθόλου μουρμούρα. Υπάρχει όμως αυτή η τσα παιχνίδι με τους ανθρώπους που αγαπώ. Όταν η μουρμούρα είναι ωραία όπως αυτή ανάμεσα στη Βούλα και τον Μηνά που έχει έναν ερωτισμό είναι πάρα πολύ ωραία γιατί κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον» είπε μιλώντας για τον ρόλο της στο σήριαλ. 

«Δε με ενοχλεί να με αγκαλιάζουν από τη στιγμή που γίνεται ευγενικά και αληθινά. Αν έρθει κάποιος και μου πει να βγάλουμε φωτογραφία χωρίς να μου πει μια καλησπέρα, αυτό με ενοχλεί. Τους λέω ότι αν μου πουν καλησπέρα θα βγάλουμε φωτογραφία» σχολίααε για τις αντιδράσεις των θαυμαστών της. 

Επίσης, αναφέρθηκε ξανά στις αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή της, μίλησε για τα 35 κιλά που έχει χάσει, ενώ αποκάλυψε πως όταν τελειώσει από τη σειρά σκοπεύει να αρχίσει μαθήματα βιολιού. «Αποφάσισα να διώξω το περιττό βάρος της ζωής μου με τη συμβολική έννοια. Περνάω μία περίοδο μεγάλης φροντίδας του εαυτού μου, κάνω γυμανστική, κάνω μαθήματα τραγουδιού» συμπλήρωσε. 

 

Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού της καθώς τι είπε στην κάμερα:  

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

 

TAGS