Το ότι η κόρη της, Νικολέτα, έπεσε θύμα εκφοβισμού και αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο, αποκαλύπτει στην τελευταία της συνέντευξη η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως «Η Νικολέτα από πολύ μικρή ηλικία φορούσε γυαλιά. Και ζήσαμε ένα bullying απίστευτο, το οποίο μου έκανε εντύπωση γιατί κι εγώ στην ανάλογη ηλικία φορούσα γυαλιά και νόμιζα ότι τριάντα χρόνια μετά δεν θα υπάρχει αυτός ο φόβος για το διαφορετικό, για ένα παιδί που μπορεί να φοράει γυαλάκια», εξομολογείται, στο Full Life, η ηθοποιός.

Ερωτηθείσα για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε, η Ελένη αναφέρει πως «ξεκίνησε από τον παιδικό σταθμό και αλλάξαμε σχολείο. Θύμωσα παρά πολύ γιατί αυτό είναι   ανεξέλεγκτο, προέρχεται από κάποια παιδιά. Και δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνες, ούτε από το σχολείο, ούτε από τους γονείς. Προφανώς κάποιοι γονείς δεν θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Γενικά, υπάρχει πολύ βία στα σχολεία. Και υπάρχουν και πρωτόγνωρα ένστικτα. Η παιδεία αυτό κάνει προσπαθεί να εξομαλύνει τα πρωτόγνωρά ένστικτα. Αν δεν τα καταφέρεις, έχεις χάσει το στοίχημα», καταλήγει.

Πηγή: peoplegreece.com

 

TAGS