Δεν πίστευε στα μάτια της η νεαρή νοσοκόμα που βρίσκεται σε καραντίνα όταν είδε την Τζένιφερ Άνιστον κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε έκπληξη σε μια νοσοκόμα στο διαδικτυακό show που παρουσιάζει ο Τζίμι Κίμελ. Η νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό σε νοσοκομείο της Γιούτα στις ΗΠΑ, νόσησε τελικά και η ίδια. Συνεπώς, βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι, μακριά από τις δυο μικρές κόρες της, ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε έκπληξη σε μια νοσοκόμα στο διαδικτυακό show που παρουσιάζει ο Τζίμι Κίμελ.

Η σταρ μίλησε με την νεαρή νοσοκόμα σε βιντεοκλήση εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τη γενναιότητα και την αυτοθυσία τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρου του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού. «Ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς για ό,τι κάνετε. Δεν έχω λόγια για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Είστε φαινόμενο», της είπε η Τζένιφερ Άνιστον, ενώ την ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της.

Όμως οι εκπλήξεις για τη νεαρή νοσοκόμα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η αγαπημένη πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε ότι της προσφέρουν μια δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων από την Postmates, εταιρεία on-demand delivery. Η γυναίκα θα μείνει σε καραντίνα έως τις 8 Απριλίου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στο νοσοκομείο που εργάζεται για να φροντίσει ασθενείς με κορονοϊό.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS