Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι Ιταλοί ρίχνονται με οικονομικά μέσα στον αγώνα κατά του κορονοϊού. Μετά τον Τζόρτζιο Αρμάνι και την Κιάρα Φεράνι σειρά είχαν η Ντονατέλα Βερσάτσε και η κόρη της, Αλέγκρα, που ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να δωρίσουν ένα μεγαλο χρηματικό ποσό για την αντιμετώπίση του κορονοϊού

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η σχεδιάστρια στο προσωπικό της προφίλ στο ίνσταγκραμ η ίδια και η κόρη της Αλέγκρα σκοπεύουν να προσφέρουν 200 χιλιάδες ευρώ στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο Μιλάνο για να βοηθήσουν όπως μπορούν τον αγώνα των γιατρών και των νοσηλευτών.

«Σε εποχές όπως αυτές, είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι και να υποστηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να σώσουμε εκατοντάδες ζωές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Allegra και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσωπική δωρεά 200.000 ευρώ στο τμήμα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου San Raffaele στο Μιλάνο.

Οι καρδιές μας είναι σε όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την ασθένεια και σε όλους τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό που εργάζονται ηρωικά χωρίς διακοπή τις τελευταίες εβδομάδες, στην προσπάθειά τους να φροντίσουν τους αγαπημένους μας. Γι' αυτό κι εμείς, ως κοινωνία, πρέπει να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλο» αναφέρει το μήνυμα της η σχεδιάστρια.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία εχει φτάσει τις 2.500, ένα τεράστιο νούμερο αν συνυπολογίσει κανείς ότι η Κίνα μετά την φάση κορύφωσης του ιού είχε συνολικά 3.250 νεκρούς.

Η ανάρτηση της Ντονατέλα Βερσάτσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS