ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Δήμητρα είχε προβλέψει το χωρισμό του ζεύγους Μπραντζελίνα από τον Σεπτέμβριο του 2014

Μια φίλη του womantoc.gr, η Δήμητρα Σπυροπούλου, ανέβασε το 2014 ένα απόλυτα προφητικό ποστ, το οποίο φωτογράφιζε τον επερχόμενο χωρισμό του λαμπρού ζεύγους. Ιδού.

Η Δήμητρα είχε προβλέψει το χωρισμό του ζεύγους Μπραντζελίνα από τον Σεπτέμβριο του 2014

Εκείνη την ημέρα η Δήμητρα ξύπνησε με μια ενόραση: να μιλήσει για τα ζευγάρια που στέρεψαν από αγάπη. Το ποστ της συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του απόλυτου ζεύγους. Ας το θυμηθούμε:

«Και έπειτα είναι και αυτά τα ζευγάρια βρε παιδί μου, που ξυπνάνε ένα πρωί και τους έχει τελειώσει τόσο πολύ η αγάπη που άλλοτε ένιωθαν, που μάλλον δεν αντέχουναυτόν καθεαυτόν τον πόνο (δεν μπορώ να εξηγήσω από που αλλού μπορεί να πηγάζει αυτή η κακία), και αποφασίζουν επιπροσθέτως, να βγάλουν τον χειρότερο και πιο σκληρό ευατό τους για τον άλλον (τεράστιο εσωτερικό ζήτημα με τον εαυτούλη θαρρώ). Πόσο απαίδευτοι αλήθεια οι άνθρωποι στην αγάπη. Και τι ντροπή. Με κάτι τέτοια στόρι επίσης, είναι που δικαιωνόνται όλοι οι υπόλοιποι, ξέρετε, εκείνοι που δεν θέλουν πολύ, γιατί δεν πιστεύουν πολύ σε αγάπες κι έρωτες (τουλάχιστον του είδους που παίζει γύρω τριγύρω), στέκονται λίγο πιο μακριά, σε απόσταση από το σπορ, παρακολουθούν προσεκτικά και ώς γεράκια τα τεκταινόμενα στις σχέσεις των ανθρώπων και κατά καιρούς έχουν χαρακτηριστεί ώς κυνικοί και ίσως δύσκολοι, αιρετικοί και ρηξικέλευθοι (ξέρετε, αυτοί που δημιουργούν πρόοδο, που ανοίγουν νέους δρόμους) σε ακραίες δε, περιπτώσεις και “χαζορομαντικοί” και έχουν αντιμετωπιστεί με κλισαδούρες του είδους “οι σχέσεις είναι συμβιμασμός, βάλε λίγο νερό στο κρασί σου” και διάφορα άλλα τέτοια εμετικά, ενώ οι ίδιοι πιστεύουν το ακριβώς αντίθετο. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να είναι μαζί και δεν μπορούν, άλλοι που είναι μαζί και ένα πρωί θα τους χωρίσει βίαια μία ανώτερη δύναμη. Να έχετε σεβασμό για αυτόν που περίτρανα και με λαχτάρα φωτογραφίζατε μέχρι πρότινος στα ηλιοβασιλέματα γιατί ήταν η αγάπη σας, έστω και αν δεν είναι πια. Να έχετε σεβασμό για αυτό που ζήσατε, ακόμα κι όταν αυτό τελειώσει.

Στην ζωή μου οι άνθρωποι που με πόνεσαν το πιο πολύ ήταν αυτοί που με θέλησαν το πιο πολύ. Και από ότι έχω ακούσει, ζήσει, αφουγκραστεί και παρατηρήσει ένα θα μου κάνει πάντα την μεγαλύτερη εντύπωση. Όταν ένας άντρας αποφασίσει να εκδικηθεί μία γυναίκα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη Κατινάρα και από την μεγαλύτερη Κατινάρα. Κρίμα.

Σας αφήνω με κάτι όμορφο που άκουσα: “Χρειάζεται πολλές πρόβες ένας άνθρωπος για να είναι ο εαυτός του” Ουίλιαμ Σάρογιαν».

Η Δήμητρα είχε προβλέψει το χωρισμό του ζεύγους Μπραντζελίνα από τον Σεπτέμβριο του 2014

Και το εν λόγω ποστ από το 2014

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.