Η Άννα Βίσση βρέθηκε καλεσμένη στον τελικό του J2US, όπου για πρώτη φορά βρέθηκε μαζί στη σκηνή με τη Δέσποινα Βανδή, σε ένα τηλεοπτικό γεγονός που έβαλε τέλος σε μία μεγάλη, καλλιτεχνική κόντρα 25 χρόνων. 

Οι δύο Ελληνίδες σταρ άνοιξαν το κοινό τους πρόγραμμα με το τραγούδι «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη» σε μία προσπάθεια να περάσουν ένα χαριτωμένο υπονοούμενο για τη μεταξύ τους σχέση και συνέχισαν τραγουδώντας η μία τραγούδια της άλλης, υποσχόμενες ότι η συνάντηση αυτή θα έχει και συνέχεια.

Δείτε την κοινή τους εμφάνιση:

Λίγο μετά την κοινή τους εμφάνιση η Άννα Βίσση έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για να ευχαριστήσει τη Δέσποινα Βανδή, ενώ την Κυριακή το βράδυ και η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, στην οποία είναι σφιχτά αγκαλιασμένη με την Άννα Βίσση. Mε αυτόν τον τρόπο θέλησε να την ευχαριστήσει για αυτήν την ιστορική μουσική συνύπαρξη, που έβαλε και τέλος στην 25ετή κόντρα τους.

Mάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αννα σε ευχαριστώ!!!Ήταν υπέροχα...». Εννοείται πως τα σχόλια και τα likes στην ανάρτησή της έπεσαν κατά χιλιάδες.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS