Κι ενώ η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τη ζωή μας, ενώ όλος ο πλανήτης ζει μια νέα κανονικότητα και ο χώρος του θεάματος δοκιμάζεται προσπαθώντας να υπάρχει σε μια εποχή που η εγγύτητα απαγορεύεται, τα πρώτα εικονικά βραβεία Emmy είναι γεγονός και έγραψαν τη δική τους, αλλόκοτη ιστορία. 

Σίγουρα η λάμψη πάει περίπατο και το όποιο γκλάμουρ χαροπαλεύει. Πολλοί είναι αυτοί που νοσταλγούν το παρελθόν και τις δόξες του όταν η ζωή ήταν «προς τα έξω» και όχι «προς τα μέσα». 

Μία από αυτούς, τους νοσταλγούς του χαμένου γκλάμουρ, είναι και η Ντέμι Μουρ, η οποία βλέποντας τους διάσημους να παρελαύνουν με τις fancy πιτζάμες τους από τα σαλόνια του σπιτιού τους στην οθόνη του διαδυκτίου και της βραδιάς των Emmy, αναπόλησε μια στιγμή, 33 χρόνια πριν, πάνω στο κόκκινο χαλί, όταν αμζί με τον Μπρους Γουίλις εόχαν κάνει θεαματική εμφάνιση, ντυμένοι στα μαύρα. 

«Emmy arriving in… style!» έγραψε η Ντέμι Μουρ σαν σχόλιο στην ανάλογη φωτό του τότε, η οποία ακολουθούσε τον ενδυματολογικό κώδικα της εποχής. Φορούσε ένα μαύρο off shoulder σύνολο με κουμπιά και ο Μπρους Γουίλις ένα μακρύ, μαύρο tuxedo. Τόσο 90s στιγμή. Τόσο αγαπημένη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε τον απίθανο χορό της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις στην καραντίνα:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS