ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Νταϊάν Κίτον αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ

H διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί.

Η Νταϊάν Κίτον αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Ίσως να είναι η πιο στιλάτη 73χρονη celebrity στον κόσμο. Η Νταϊάν Κίτον που σημάδεψε τον κόσμο της μόδας με το ανδρόγυνο στυλ της από τότε που έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Annie Hall" του Γούντι Άλεν, δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία της για τα ωραία ρούχα.

Πλέον το φωνάζει με κάθε τρόπο αφού έχει μετατρέψει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε fashion blog, μέσα από το οποίο ενημέρωνει τους ακολούθους της για τα items που απέκτησε πρόσφατα, τι της αρέσει περισσότερο να φορά και τι καθόλου, προωθώντας έτσι τη νέα της ιδιότητα: αυτή της fashion influencer.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό In Style, η Κίτον θέλησε να βγάλει προς τα έξω ακριβώς αυτή την πλευρά της προσωπικότητας της, του υπερβολικά καλόγουστου fashion icon που ζει για τη μόδα, αλλά λατρεύει και τον αυτοσαρκασμό.

Ποζάροντας στο εξώφυλλο φορώντας στο κεφάλι της όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε καπέλα, η χαμογελαστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ερωτική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει βγει ραντεβού τα τελευταία 35 χρόνια. Πράγμα που με πρόχειρους υπολογισμούς σημαίνει πως, αν τα λεγόμενα της ισχύουν, η Κίτον είχε την τελευταία της ερωτική σχέση όταν ήταν περίπου 38 ετών.

Η Νταϊάν Κίτον αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Πάντως η ηθοποιός δηλώνει πλέον απόλυτα συμβιβασμένη με το γεγονός ότι «οι άντρες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για εμένα» αν και εξηγεί πως έχει πάρα πολλούς άντρες φίλους. «Πολύ απλά δεν με φλερτάρουν, ποτέ, πρέπει να το ξεκααθαρίσω αυτό. Δεν υπάρχουν ραντεβού στον ορίζοντα, απολύτως κανένα».

Η μούσα του Γούντι Άλεν αποκάλυψε επίσης και τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ λέγοντας ότι «είμαι υπερβολική ανεξάρτητη για κάτι τέτοιο».

«Δεν πιστεύω ότι είναι ο τύπος γυναίκας που θα έπρεπε να έχει παντρευτεί. Δεν είμαι το κατάλληλο υλικό για έναν γάμο γιατί είμαι υπερβολικά ανεξάρτητη. Μία ζωή έβλεπα όλα αυτά που έπρεπε να κάνει η μητέρα μου και δεν ήθελα να μου συμβεί το ίδιο. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που παραμένω πάντα single».

Με φωτογραφίες από το τεύχος του In Style.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.