Η Μπριζίτ Μακρόν βασίζεται σε μια πολύ πετυχημένη στιλιστική συνταγή: τζιν+μπλέιζερ+γόβες. Αυτό το τρίπτυχο το έχουμε δει σε διάφορους συνδυασμούς και χρωματικές παραλλαγές, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη της αδυναμία εντοπίζεται στο ταίριασμα του άσπρου και του μαύρου. Το είδαμε και στην εμφάνισή της στην Αθήνα, το έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές και στο παρελθόν. 

Αλλά τώρα, το ξαναείδαμε στην εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, όπου και συνόδευσε τον Εμανουέλ Μακρόν για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Όμως, παρά το γεγονός ότι κράτησε την κλασική ασπρόμαυρη εικόνα της, η Μπριζίτ έκανε μια νεοϋορκέζικη τσαχπινιά στο σύνολο. Αντί για τις κλασικές γόβες που πρόσθετε, με επιμέλεια, κάτω από κάθε ντυσιμό της φόρεσε ankle boots -και μάλιστα ένα υπέροχο ζευγάρι από καστόρι με μια άσπρη γραμμή στο κουντεπιέ.

Με αυτόν τον τρόπο απέφυγε την επανάλληψη και πραγματοποίησε με επιτυχία μια σπουδαία ανταλλαγή παριζιάνικου και νεοϋορκέζικου στυλ. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο με skinny μαύρo τζιν, λευκό T-Shirt και μαύρη ρεντικότα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Μας αρέσει. 

Δείτε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ολόκληρη η εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν:

Αντί για τις κλασικές γόβες που πρόσθετε, με επιμέλεια, κάτω από κάθε ντυσιμό της φόρεσε ankle boots -και μάλιστα ένα υπέροχο ζευγάρι από καστόρι με μια άσπρη γραμμή στο κουντεπιέ.
TAGS