Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν (Τρονιέ) ξέρει να διώχνει χρόνια μέσα από έξυπνα και κομψά στιλιστικά τεχνάσματα, από την κορυφή έως τα νύχια. Κάτι που την κάτι απόλυτα συμβατή με την εποχή της. Γιατί η ηλικία τελικά δεν είναι τα χρόνια μας αλλά η εικόνα μας. Και κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από αυτήν.

Η Μπριζίτ γελάει έντονα και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο γοητείας και νεανικότητας. Το χαμόγελο.

Ακόμα και ο Ντόναλντ Τραμπ βλέποντας την λαμπερή 64χρονη σήμερα, πρώην δασκάλα και σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν μπήκε στη διαδικασία να της κάνει μία αυθόρμητη φιλοφρόνηση για την φιγούρα της, κατά τη διάρκεια του δείπνου στον Πύργο του Άιφελ, στο Παρίσι. "Ξέρετε, είστε σε τόσο καλή κατάσταση" είπε ο Τραμπ και ακολούθησε μία ζωντανή ροή σχολίων στο Facebook. Η αλήθεια όμως, παραμένει: Η Μπριζίτ είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Αυτό είναι το πρώτο ατού για μια πιο νεανική εικόνα. Τα κιλά προσθέτουν χρόνια -χρόνια τώρα. 

Παρατηρώντας τις εμφανίσεις της βλέπει κανείς ότι έχει αδυναμία στον οίκο Louis Vuitton. Αυτό δημιουργεί μία συνέπεια στο στυλ της, κάτι που την κάνει να μην πέφτει σε ατοπήματα και να ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή στο ύφος των εμφανίσεών της, μιας και ο οίκος ακουθεί τις νεανικές τάσεις και την προωθημένη αισθητική. Νεανικό εφέ κι αυτό. Οι νέοι δεν αλλάζουν στυλ κάθε τρεις και λίγο. 

Η Μπριζίτ επιλέγει skinny τζιν, καστόρινες γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες, αμάνικα τοπ και φορέματα, μονόχρωμα σύνολα σε έντονα χρώματα

Μερικές φορές είναι, όντως, δύσκολο να πούμε ότι ο Μακρόν είναι 24 χρόνια νεότερος. Η Μπριζίτ επιλέγει skinny τζιν, καστόρινες γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες, αμάνικα τοπ και φορέματα, μονόχρωμα σύνολα σε έντονα χρώματα, κόκκινο, μπλε ή άσπρο και μαύρο, αλλά ποτέ σε ουδέτερα γκρι, καφέ ή μουντά χρώματα. Επίσης, φοράει συχνά αθλητικά παπούτσια. Κάτι που σε μία γυναίκα που έχει περάσει τα 60 δείχνει πάντα σαν φρέσκια νότα. 

Το πιο συνατό της ατού στο στάιλινγκ είναι τα κοντά biker μπουφάν που φοράει πάνω από τα φορέματα και το γεγονός, φυσικά, ότι το μήκος των φορεμάτων της δεν ξεπερνά το ύψος των γονάτων της, αφήνοντας τις λεπτές γάμπες της να φαίνονται. 

Πέρα και πάνω από όλα αυτά, όμως, πέρα από την αθλητική, λεπτή φιγούρα και τον στιλάτο τρόπο που συμπληρώνει την εμφάνισή της, η Μπριζίτ έχει μία τρυφερή σχέση με τον Εμανουέλ και αυτό φαίνεται σε κάθε του βήμα. Επίσημο είτε ανεπίσημο. 

Η Μπριζίτ έχει μία τρυφερή σχέση με τον Εμανουέλ και αυτό φαίνεται σε κάθε του βήμα. Επίσημο είτε ανεπίσημο. 
TAGS