Λίγες μέρες νωρίτερα, η Μπιγιονσέ σε συνέντευξή της στο Harper’s BAZAAR, ανακοίνωσε πως πρόκειται να συνεργαστεί με τον σύζυγο της JAY-Z, για λογαριασμό της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του πολυτελούς οίκου κοσμημάτων, Tiffany & Co, που γιορτάζει την “σύγχρονη αγάπη”. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιήθηκε και το αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό. Η καμπάνια “About Love”, που ήδη έχει σκόρπισε θύελλα θαυμασμού στα social media, μαζί με τους πρωταγωνιστές της γράφει νέα ιστορία στον κόσμο της πολυτελείας για δύο βασικούς λόγους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η διάσημη τραγουδίστρια στην φωτογράφιση φοράει το μεγάλο κίτρινο διαμάντι, Tiffany Diamond, σήμα κατατεθέν του οίκου, το οποία αντιστοιχεί στα 128 καράτια και απέκτησε η εταιρεία το 1978. Η Μπιγιονσέ είναι η τέταρτη γυναίκα στον κόσμο που φοράει το συγκεκριμένο κόσμημα, με πρώτη την Όντρεϊ Χέπμπορν, η οποία φωτογραφήθηκε για το “Breakfast at Tiffany's”. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Αμερικανίδα pop star είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φοράει το σπάνιο αυτό διαμάντι.

η Αμερικανίδα pop star είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φοράει το σπάνιο αυτό διαμάντι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένας ακόμα λόγος, ωστόσο, που τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών, ήταν και η ύπαρξη του πίνακα, “Equals Pi”, τον όποιο ζωγράφισε το 1982 ο Jean-Michel Basquiat, στο σετ της φωτογράφισης. Το παγκοσμίου φήμης έργο τέχνης προέρχεται απο την ιδιωτική συλλογή του οίκου και βλέπει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Tiffany.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z είναι παντρεμένοι για περισσότερα απο 12 χρόνια και μεταξύ των λόγων που επιλέχθηκαν για την καμπάνια αυτή, είναι και η απεικόνισή της αγάπης ενός σύγχρονου ζευγαριού, που παρά τα σκαμπανεβάσματα, παραμένει δυνατή. “Η καμπάνια ενσωματώνει την ομορφιά της αγάπης μέσα στο χρόνο και όλες τις αντιφατικές πλευρές της, σφυρηλατώντας ένα νέο όραμα αγάπης σήμερα”, επισημαίνει το κοσμηματοπωλείο στην συνέντευξη τύπου.

Κεντρική Φωτογραφία: EPA/JUSTIN LANE

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS