Για την Μπιγιονσέ η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός που δεν φαίνεται να την απασχολεί ιδιαίτερα, αφού η διάσημη pop star σε γράμμα προς τους θαυμαστές της, δήλωσε πως τώρα που έγινε 40 νιώθει καλύτερα απο κάθε άλλη στιγμή της ζωής της. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και επιχειρηματίας πέρασε στην 5η δεκαετία και καλωσόρισε την ηλικία των 40 με ένα boat party, έχοντας συντροφιά λίγα και εκλεκτά αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή τα γενέθλια της, η λαμπερή Μπιγιονσέ, θέλοντας να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα για την ηλικία, κατέρριψε στερεοτυπικές αντιλήψεις πως οι γυναίκες απο μια ηλικία και μετά χάνουν χαρές και συνήθειες που είχαν μικρότερες. Μάλιστα παραδέχτηκε πως η περίοδος αυτή είναι η καλύτερη της ζωής της, αφού έχει συνειδητοποιήσει πόσο σπουδαίο είναι που μεγαλώνει. «Όσο πιο ώριμη γίνομαι, τόσο περισσότερα καταλαβαίνω και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Αισθάνομαι απελευθερωμένη και χειραφετημένη από τον τρόπο που έχω φτάσει μέχρι εδώ σήμερα. Δίνω επιτέλους την άδεια στον εαυτό μου να απολαύσει τους καρπούς που έσπειρα με τόση δουλειά σε όλη μου τη ζωή», αναφέρει αρχικά η τραγουδίστρια. «Όποιος προσπάθησε να πείσει τις γυναίκες πως στα 40 θα είναι γριές ή δυστυχισμένες, τα έκανε σκ@τ@. Αυτή είναι αναμφίβολα η καλύτερη περίοδος στη ζωή μου μέχρι σήμερα», προσθέτει στη συνέχεια, βάζοντας στην θέση τους όλους εκείνους που ισχυρίζονται το αντίθετο.

Όποιος προσπάθησε να πείσει τις γυναίκες πως στα 40 θα είναι γριές ή δυστυχισμένες, τα έκανε σκ@τ@

 

Απο το συναισθηματικά φορτισμένο γράμμα, ασφαλώς δεν θα έλειπε η βαθιά εξομολόγηση της ίδια, η οποία ανέφερε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, δεν τα παράτησε, συνέχισε να προσπαθεί και τώρα απολαμβάνει κάθε όμορφη στιγμή της ζωής της. «Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που νιώθω πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να ζεις τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιώ την ευθραυστότητά μας και πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει κάποιες φορές η ζωή μας. Σημασία έχει όμως, να στεκόμαστε στις όμορφες στιγμές της ζωής μας. Πίστευα ότι αυτό το ήξερα και στα 21 ή τα 30 αλλά στην πραγματικότητα, τώρα το καταλαβαίνω», εξηγεί.

Κεντρική Φωτογραφία: EPA/Kevin Winter  

Φωτογραφίες: @Beyoncé

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS