ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Beyonce χορεύει μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου

Και αυτός είναι ο λόγος που είναι ό,τι ωραιότερο είδαμε σήμερα.

Η Beyonce χορεύει μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου

Ξεπέρασαν την κρίση στον γάμο τους, τις απιστίες του Jay Z, το ξύλο που του έριξε η αδελφή της Beyonce, Solange, μέσα στο ασανσέρ (τι ήταν κι εκείνο;) και τώρα επαναλανσάρονται ως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Οι Carters, όπως είναι το πραγματικό επίθετο του πιο διάσημου ράπερ στον κόσμο και κατ' επέκταση ολόκληρης της οικογένειας του, έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με κοινές φωτογραφίες από τρυφερές, ερωτικές στιγμές στο κρεβάτι τους, ενώ αυτή την εποχή βρίσκονται σε κοινή, εντυπωσιακή περιοδεία. Πραγματικότητα ή απλώς καταπληκτικό μάρκετινγκ; Ελάχιστη σημασία έχει όταν το πιο δημιουργικό και ισχυρό ζευγάρι της διεθνούς δισκογραφίας γράφει καλλιτεχνική ιστορία με τις επιλογές του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια δισκογραφική δουλειά τους σκάει από το πουθενά στο μουσικό στερέωμα αλλά σίγουρα είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μείνουμε με το στόμα ανοικτό μπροστά στην ομορφιά και την έκπληξη που προκάλεσε μέσα σε λίγες ώρες η αναπάντεχη κυκλοφορία ενός βίντεο με την ονομασία "Ape S**t" και το οποίο αποτελεί το πρώτο single του κοινού τους άλμπουμ "Love is Everything" που δήθηκε στην κυκλοφορία μόλις χθες.

Ένας ύμνος στην δύναμη της προσωπικής τους αγάπης και παράλληλα μία ειδική μνεία στην ατελείωτη δύναμη της διαχρονικής, ακατανίκητης Τέχνης, των κλασικών αριστουργημάτων που θα στοιχειώνουν για πάντα τις ψυχές μας, στους αιώνες των αιώνων, ανοίγοντας τον δρόμο για οτιδήποτε ουσιαστικό θέλουμε να φτιάξουμε στο σήμερα.

Beyonce και Jay Ζ κάνουν πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων εραστών της τέχνης, να περπατήσουν, να περιπλανηθούν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν μέσα στους άδειους από τουρίστες διαδρόμους του πιο επιβλητικού μουσείου στον πλανήτη. Του Λούβρου. Ούτε μπορούμε να φανταστούμε πόσα εκατομμύρια ξόδεψαν για να πραγματοποιήσουν αυτό το όνειρο και για να φέρουν στις οθόνες μας το παρακάτω αποτέλεσμα.

Η Beyonce στα λευκά γονατίζει κάτω από την κάτασπρη και πανέμορφη Νίκη της Σαμοθράκης σαν προσκυνήτρια στην σκιά που δημιουργείται από τα γιγάντια φτερά της, χορεύει νύχτα υπό ένα λαμπερό, μπλε φως παρέα με τον Jay Z μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου, κρατάει το χέρι του άντρα της σε μία άδεια αίθουσα γεμάτη αναγεννησιακά αριστοργήματα, έχοντας στην πλάτη της την Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι.

Κάνοντας μας να νιώθουμε «εκτός φάσης» που αρνηθήκαμε στον οίκο Gucci τον Παρθενώνα για να μην βεβηλώσει την ιστορία του.

Δες το βίντεο.

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.