Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι η αγαπημένη όλης της Αμερικής, η ταλαιπωρημένη στα ερωτικά της Τζένιφερ Άνιστον που προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από τον Μπραντ Πιτ και έκτοτε όλες οι γυναίκες στέκονται στο πλευρό της, θα μπορούσε να γίνει αγενής και αλλόκοτη σε σημείο που να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων;

Κι όμως, η America’ s Sweetheart σε χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή «The One Show» του BBC ήταν κάτι παραπάνω από “όχι ευχάριστη” και ειρωνική, ειδικά απέναντι στον παρουσιαστή Τζερμέιν.

Κι όμως, η America’ s Sweetheart σε χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή «The One Show» του BBC ήταν κάτι παραπάνω από “όχι ευχάριστη” και ειρωνική, ειδικά απέναντι στον παρουσιαστή Τζερμέιν.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Άνιστον, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της Ρις Γουιδέρσπουν, εμφανίστηκαν μέσω zoom με αφορμή την πρεμιέρα της πετυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν «The Morning Show». Ήδη από την πρώτη ερώτηση της συμπαρουσιάστριας του Τζερμέιν, Ζόι Μπολ, η Άνιστον φάνηκε να μην είναι απολύτως συγκεντρωμένη σε αυτά που έλεγε και έκανε, ενώ η Ρις από την πλευρά της προσπαθούσε να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση.

Το αποκορύφωμα ωστόσο ήταν όταν τον λόγο πήρε ο Τζερμέιν, για τον οποίο η διάσημη ηθοποιός κατέστησε σαφές ότι μάλλον δεν είναι ο αγαπημένος της παρουσιαστής. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της σταρ συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ενώ επέμενε να μην κοιτάζει την κάμερα, ιδίως όταν μιλούσε ο παρουσιαστής. Μάλιστα υπήρξε και μία στιγμή η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Μιλώντας η Τζένιφερ άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι καθόλου πρωινός τύπος. Ο Τζερμέιν λοιπόν απευθύνθηκε στην Ρις λέγοντάς της: «Λοιπόν η Τζένιφερ μου πούλησε με επιτυχία ότι δεν είναι πρωινός τύπος. Εσύ;» για να πεταχτεί η Άνιστον με όχι και τόσο γλυκό ύφος: «Σου πούλησα εγώ κάτι τέτοιο; Πήρα καλά λεφτά τουλάχιστον;».

Μήπως απλά ήταν κουρασμένη;

Kεντρική φωτογραφία: Slash News/Ideai Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS