Η Ιωάνα Τριανταφυλλίδου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στην Αμερική αλλά εδώ και τρεις μήνες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το «Bake off», στον Alpha. Με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να μιλήσουν για το talent show ζαχαροπλαστικής αλλά και για το νέο της ρόλο.

Λίγο πριν η παρουσιάστρια αποχαιρετήσει την Ιωάννα θέλησε να της εξομολογηθεί μια σκέψη της. «Θέλω να σου πω, ότι σαν ζευγάρι, στη Μουρμούρα ακόμα δε μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Ακόμα μας λείπετε, αλήθεια σου λέω», είπε η Ελένη προκαλώντας αμηχανία στην ηθοποιό. 

«Εγώ ιδανικά θα ήθελα όσο προχωράει η Μουρμούρα μια μέρα να σας ξαναδώ, Κι ας είναι για μια σεζόν. Δε με πειράζει, μας λείπετε πολύ. Πολύ σας αγαπάμε. Σου μεταφέρω αυτό που εγώ αισθάνομαι και η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που μιλάω. Και η Μουρμούρα είναι πολλά χρόνια μέσα στα σπίτια μας, το ότι είσαστε ένα ζευγάρι που έχει γράψει τόσο έντονα μέσα στον κόσμο, και φαντάζομαι  δε στο λέω μόνο εγώ το νιώθεις και εσύ. Όταν έρχεσαι στην Ελλάδα αποκλείεται να μη στο λένε. Εύχομαι να σας ξαναδούμε», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Τι απάντησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: fthis.gr

TAGS