Οι fans, και όχι μόνο, της βασιλικής οικογένειας το έχουν πλέον εμπεδώσει: ο πρίγκπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι ένα βασιλικό ζευγάρι σαν τα άλλα. 

Για την ακρίβεια, οι νεόνυμφοι δεν κάνουν καμία υπερβολή αλλά ο τρόπος που επιλέγουν να διαχειρίζονται τη δημόσια εικόνα τους συνιστά, για τα δεδομένα της βασιλικής οικογένειας, μια μικρή επανάσταση. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι κρατιούνται διαρκώς από το χέρι είναι κάτι αρκετά πρωτότυπο για τα δεδομένα του κοινωνικού τους στάτους. Και καλά κάνουν. 

Μια νέα κίνηση τρυφερότητας, όμως, ανάμεσα στο ζευγάρι είναι αυτή που κάνει τώρα το γύρο του διαδικτύου. 

Ο πρίγκιπας συνόδευσε τη Μέγκαν και τη μητέρα της στην παρουσίαση ενός βιβλίου μαγειρικής με συνταγές από μια ομάδα γυναικών που έχουν πληγεί από τη μεγάλη φωτιά στον πύργο Γκρένφελ στο Λονδίνο. Η Μέγκαν έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τους πληγέντες. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Χάρι έκανε σαφές ότι τα φώτα ήταν στραμμένα σε εκείνη. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ο αέρας ανακάτεψε τα μαλλιά της, εκείνος με μια στοργική κίνηση, τη βοήθησε να τα φτιάξει. 

Δες το βίντεο.

 

 

 

TAGS